4 μύθοι για την περιποίηση της επιδερμίδας καταρρίπτονται

4 μύθοι για την περιποίηση της επιδερμίδας καταρρίπτονται

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να αφιερώνετε καθημερινά αρκετό χρόνο στην περιποίηση της επιδερμίδας σας, ώστε να δείχνετε πάντα λαμπερή. Είστε σίγουρη όμως, πως όλες οι διαδικασίες που ακολουθείτε και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα σας; Ανακαλύψτε 4 μύθουςγια την περιποίηση της επιδερμίδας σας που δεν ισχύουν:

1. Χρησιμοποιείτε ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι

Πρόκειται για έναν μύθο που ίσως κάποτε είχαμε ακούσει και θεωρούσαμε σωστό. Τα πράγματα όμως είναι διαφορετικά, καθώς το πολύ ζεστό νερό θαμπώνει την επιδερμίδα σας.

2. Οι τονωτικές lotion ξηραίνουν το πρόσωπό σας και καλό είναι να μην τις χρησιμοποιείτε

Συνήθως παρεξηγούμε τη χρήση των τονωτικών lotion και πολλές φορές τις χρησιμοποιούμε χωρίς να εφαρμόζουμε στη συνέχεια την ενυδατική μας. Αν ακολουθήσετε  τη σωστή σειρά στην περιποίηση της επιδερμίδας σας, θα παρατηρήσετε ότι ακόμη και η τονωτική lotion σας είναι χρήσιμη, γι’ αυτό καλό είναι να μην την παραλείπετε. Αφού λοιπόν, πλύνετε καλά το πρόσωπό σας, μπορείτε να εφαρμόσετε τη λοσιόν σας και έπειτα την ενυδατική κρέμα προσώπου.

3. Οι ρυτίδες είναι κληρονομικές

Η κληρονομικότητα σίγουρα παίζει ρόλο στην εμφάνιση των ρυτιδών, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο τρόπος που περιποιείστε το πρόσωπό σας δεν επηρεάζει την όψη του. Άρα συνεχίστε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας και επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή