Κομψοί συνδυασμοί με ένα maxi φόρεμα

Κομψοί συνδυασμοί με ένα maxi φόρεμα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα maxi φορέματά σας αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας, αφού συνδυάζουν άνεση και στιλ κάθε φορά. Άλλωστε είναι τα κομμάτια που μπορείτε να συνδυάζετε με τα περισσότερα αξεσουάρ και παπούτσια της γκαρνταρόμπας σας, για να δημιουργείτε μοντέρνα, bohemian ή σοφιστικέ σύνολα για κάθε ώρα της μέρας.

Ανακαλύψτε  6 τρόπους για να συνδυάσετε τα printed, μονόχρωμα ή σε ουδέτερες αποχρώσεις maxi φορέματά σας για να δείχνετε υπέροχη πρωί και βράδυ.

1. Διάλεξε ένα maxi φόρεμα με floral ή tropical prints και συνδυάστε το με τις πλατφόρμες σας ή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Με δύο βασικά κομμάτια της ντουλάπας σας μπορείτε να πετύχετε κομψές εμφανίσεις πρωί και βράδυ. Τόσο στο γραφείο όσο και στη βόλτα σας θα είστε στιλάτη από την κορυφή μέχρι τις πλατφόρμες σας.

2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως βάση το maxi φόρεμά σας για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο layered look.

Επιλέξτε ένα μονόχρωμο ή printedmaxi φόρεμα και φορέστε από πάνω ένα croptop ή ένα πουκάμισο που θα δέσετε στη μέση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το αμάνικο τζιν jacket σας ή το κιμονό σας. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρια σανδάλια.

3. Μπορείτε να αναδείξετε το μονόχρωμο στιλάτο maxi φόρεμά σας με μοντέρνα αξεσουάρ.

Προσθέστε statement κοσμήματα, αξεσουάρ για τα μαλλιά και πρωτότυπα τσαντάκια ή φακέλους.

4. Επιλέξτε ένα μαύρο maxi φόρεμα, βαμβακερό ή jersey (μαλακό, ελαστικό ύφασμα) και συνδυάστε το με τα αγαπημένα σας sneakers για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο casuallook.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή