ΣΤΙΛ

Γάμος: 4 συνήθειες που μας κάνουν πιο ευτυχισμένους

gamos-4-synitheies-poy-mas-kanoyn-pio-eytychismenoys-2093621

Τι χρειάζεται ένας γάμος για να είναι ευτυχισμένος; Ο αμοιβαίος σεβασμός, η κατανόηση, οι συμβιβασμοί και η αγάπη είναι απαραίτητα, όμως δεν εξασφαλίζουν πάντα την ανανέωση που έχει ένα ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια γάμου. Η καθημερινότητα είναι αυτή που δίνει ρυθμό στη ζωή ενός ζευγαριού για αυτό και η ευτυχία ξεκινάει από κάποιες μικρές, καθημερινές συνήθειες που μπορούν να βελτιώσουν τη σχέση μας με τον σύντροφό μας.

1. Επικοινωνία: Η επικοινωνία είναι ένα τρόπος να έρθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Μια συζήτηση είναι αρκετή να διώξει κάθε παρεξήγηση, κάθε παράπονο, κάθε αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει καθημερινά.

2. Κοινά ενδιαφέροντα: Μια υγιής σχέση βασίζεται στα ενδιαφέροντα που μοιράζεστε με τον σύζυγό σας. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια απολαμβάνουν τη συντροφιά που κρατάει ο ένας στον άλλο, μοιράζονται τα ίδια χόμπι, μαγειρεύουν μαζί ή κάνουν βόλτες εξασφαλίζοντας χρόνο ο ένας για τον άλλο παρά την πολυάσχολη καθημερινότητα.

3.Κανονίζουν ρομαντικά ραντεβού: Δεν χρειάζονται ειδυλλιακές διακοπές, ούτε κεριά για να δημιουργήσουν μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Τα ευτυχισμένα ζευγάρια βρίσκουν πάντα χρόνο για να περάσουν τρυφερές στιγμές μέσα στην ημέρα, είτε αυτό σημαίνει να καθίσουν αγκαλιά στον καναπέ, είτε να συναντηθούν βιαστικά για ένα καφέ στο διάλειμμα από τη δουλειά. Υπάρχει κάτι πιο ρομαντικό;

4.Έχουν χιούμορ: Ένα ζευγάρι που γελάει είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Το χιούμορ μπορεί να διώξει τα νεύρα μετά από ένα καυγά, την μιζέρια σε μια δύσκολη στιγμή και την ρουτίνα μετά από μια βαρετή μέρα.