ΣΤΙΛ

Τέλειο περίγραμμα χειλιών με 4 εύκολα βήματα

teleio-perigramma-cheilion-me-4-eykola-vimata-2093623

Κάθε πρωί ετοιμάζεστε βιαστικά για το γραφείο κι έτσι δεν προλαβαίνετε να περιποιηθείτε όπως θα θέλατε την επιδερμίδα σας ή να φτιάξετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ. Φοράτε λίγο κραγιόν στα χείλη, λίγη μάσκαρα και απλώνετε δύο πινελιές ρουζ στα μάγουλά σας. Αν όμως γνωρίζατε 4 γρήγορα και απλά βήματα που θα σας χάριζαν το τέλειο περίγραμμα χειλιών θα χρησιμοποιούσατε και το μολύβι σας.

1. Το πρώτο και βασικό βήμα θα σας εξασφαλίσει το τέλειο αποτέλεσμα και θα γίνει ο οδηγός σας για τα υπόλοιπα βήματα. Με το μολύβι σας σχηματίστε δύο γραμμές από το αριστερό και δεξί ψηλότερο σημείο των χειλιών σας διαγώνια προς τα κάτω που θα διασταυρώνονται και θα σχηματίζουν ένα μικρό Χ στο κέντρο του άνω χείλους.

2. Με το μολύβι σας σχηματίστε μία γραμμή που θα ξεκινά από το πάνω σημείο του Χ και θα συνεχίζει προς τα κάτω στη γωνία των χειλιών σας. Σχεδιάστε προσεκτικά τη γραμμή και διορθώστε τη με μία μπατονέτα στα σημεία που θα μουτζουρωθεί. Στη συνέχεια, σχηματίστε και τη γραμμή στο κάτω χείλος. Τραβήξτε μία γραμμή από την εσωτερική γωνία των χειλιών σαςμέχρι τη μέση του κάτω χείλους.

3. Eπαναλάβετε το δεύτερο βήμα και για την άλλη μεριά. Προσοχή! Μη βγείτε έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών σας, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο ωραίο και κομψό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ