Τζιν σορτς: Στιλιστικές συμβουλές για κομψές εμφανίσεις

Τζιν σορτς: Στιλιστικές συμβουλές για κομψές εμφανίσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τζιν σορτς είναι χωρίς αμφιβολία το κομμάτι που φοράτε πιο εύκολα και πιο συχνά το καλοκαίρι, καθώς είναι ένα από τα πιο άνετα, μοντέρνα και διαχρονικά ρούχα κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Μπορείτε να το προτιμήσετε για τις βόλτες σας και να το συνδυάσετε με μοντέρνα tops, ενώ αν θέλετε να το φορέσετε και στο γραφείο -αν φυσικά δεν υπάρχει αυστηρό dresscode- είναι καλύτερο να διαλέξετε μία τζιν βερμούδα και όχι το πιο κοντό σορτς, που έχετε στη ντουλάπα σας.

Τζιν σορτς: Στιλιστικές συμβουλές για κομψές εμφανίσεις-1

Dsquared2 Άνοιξη 2015

 

Ανακαλύψτε 4 τρόπους για να φορέσετε σωστά το τζιν σορτς και να κερδίσετε  τις εντυπώσεις:

1. Τζιν σορτς+body+κιμονό

Δημιουργήστε  το απόλυτο modern bohemian look με το τζιν σορτς σας, ένα κορμάκι ή ολόσωμο μαγιό με χρώματα ή aztec prints, το μονόχρωμο δαντελένιο κιμονό σας και το αγαπημένο σας ζευγάρι σανδάλια.

2. Τζιν σορτς+πουκάμισο δεμένο στη μέση

Τι καλύτερο και ποιο καλοκαιρινό από το να συνδυάσετε το λευκό σας πουκάμισο με το σκούρο denim σορτς σας. Κουμπώστε τα πάνω κουμπιά, δέστε το πουκάμισο στη μέση και ολοκληρώστε το σύνολό σας με ένα μαντήλι στα μαλλιά και μία τσάντα με κρόσσια.

3. Τζιν σορτς+καφτάνι

Αν προτιμάτε κάτι πιο άνετο και φαρδύ, μπορείτε να φορέσετε το τζιν σορτς σας με ένα καφτάνι. Προσθέστε στο σύνολό σας ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες, μία ψάθινη τσάντα και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή