H Kerry Washington μιλάει για το στιλ, την ομορφιά και τη μητρότητα

H Kerry Washington μιλάει για το στιλ, την ομορφιά και τη μητρότητα

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Kerry Washington έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της ως Olivia Pope στη δημοφιλή αμερικάνικη σειρά ‘Scandal’. Η δυναμική ηρωίδα που υποδύεται έχει στιλ, ευφυΐα και γοητεία, στοιχεία που χαρακτηρίζουν και την ηθοποιό που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό για το απαράμιλλο στιλ και την ομορφιά της. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Stylist.co.uk, η σταρ μίλησε για την καριέρα της, την μητρότητα αλλά και την μεγάλη σημασία που δίνει στα κομπλιμέντα.

Η ομορφιά για εκείνη δεν περιορίζεται στην εξωτερική εμφάνιση. Όπως λέει «ομορφιά περιλαμβάνει όσα βλέπεις, ακούς και βιώνεις, όλα όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι καλά». Η ίδια αισθάνεται όμορφη, όπως λέει, όταν είναι στο σπίτι της με την κόρη της, την Isabella και τον σύζυγό της, τον αθλητή Nnamdi Asomugha. Η άποψη που έχει για την ομορφιά, όπως λέει χαρακτηριστικά, έχει επηρεαστεί από το βιβλίο ‘The Artist’s Way’ της Julia Cameron: «Έχει να κάνει με την ιδέα του να αφήνεις την τελειότητα και να έχεις την επιθυμία να ρισκάρεις και να κάνεις λάθη προκειμένου να γίνεις ένας δημιουργικός άνθρωπος».

«Έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωσα ότι το σώμα πρέπει να αλλάξει προκειμένου να το αγαπήσω. Πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας έτσι όπως είναι. Είναι ο μόνος τρόπος να αισθανθούμε άνετα», λέει για την εξωτερική της εμφάνιση και τονίζει ότι πάντα ζήλευε τους ανθρώπους που αγαπούν τον εαυτό τους και το σώμα τους απεριόριστα. Όσο για τα δικά της χαρακτηριστικά που οι άλλοι ζηλεύουν σε εκείνη, η ηθοποιός πιστεύει ότι ίσως να είναι το ρίσκο που παίρνει με την ομορφιά και το στιλ, όπως να φοράει έντονα χρώματα.

Η Washington πιστεύει ότι ο φεμινισμός μπορεί να συνδυαστεί με την αγάπη για το μακιγιάζ και την μόδα. Για εκείνη, άλλωστε, το πρόσωπό της αντικατοπτρίζει το προσωπικό της ταξίδι στη ζωή και τις εμπειρίες της. «Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα έχω μάθει» αποκαλύπτει ενώ πιστεύει ότι οι άνθρωποι θέλουμε να είμαστε όμορφοι «επειδή θέλουμε να νιώθουμε καλά και όλα όσα μας κάνουν να νιώθουμε καλά μας κάνουν ταυτόχρονα να αισθανόμαστε ότι αγαπάμε τη ζωή».

«Η ομορφιά είναι έμφυτη αλλά μπορούμε να μάθουμε πώς να την αναδεικνύουμε» υποστηρίζει η ηθοποιός που πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε κομπλιμέντα στους ανθρώπους. «Είναι ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε θετικά συναισθήματα», λέει. Το Χόλυγουντ έχει μανία με την ομορφιά και την νεότητα, όμως εκείνη, όπως λέει έχει μάθει να αντιστέκεται στην παρόρμηση να καθορίζει την ομορφιά ανάλογα με τις απόψεις των άλλων. Αυτό που συμβουλεύει τις γυναίκες είναι να αποδεχθούν όσα δεν μπορούν να αλλάξουν και να γυμνάζονται. Όπως λέει χαρακτηριστικά η μητρότητα την έμαθε πολλά αφού «το να δανείζω το σώμα μου σε αυτό το μαγικό ταξίδι με έμαθε πολλά για το πώς να εγκαταλείπω τις δικές μου επιθυμίες για το καλό κάποιου άλλου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή