Fashion συμβουλές για την ανανέωση των ρούχων

Fashion συμβουλές για την ανανέωση των ρούχων

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι λερώνεται ή οι δερμάτινες γόβες αποκτούν σημάδια, μας πιάνει απελπισία και σκεφτόμαστε πως ίσως δεν καταφέρουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ξανά.Τι ευτυχία, λοιπόν, όταν ανακαλύπτουμε έξυπνα τρικς που κάνουν θαύματα και μας βοηθούν μέσα σε λίγα λεπτά να διορθώσουμε την κατάσταση.

1. Διορθώστε τα σημάδια σε ένα ζευγάρι δερμάτινα παπούτσια.

Η ενυδατική σας κάνει θαύματα. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα πάνω σε μία πετσέτα και τρίψτε καλά τα δερμάτινα παπούτσια σας. Καλό είναι να το δοκιμάσετε σε όλη την επιφάνεια, ώστε να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

2. Αφαιρέστε δυσάρεστες οσμές από το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι.

Πλύνατε το τζιν σας, αλλά μυρίζει περίεργα; Τι κάνετε στην περίπτωση που θέλετε να το φορέσετε, αλλά δεν προλαβαίνετε να το ξανά-πλύνετε; Βάλτε το τζιν σας μέσα σε σακούλα και έπειτα τοποθετήστε το στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

3. Εξαφανίστε δύσκολους λεκέδες στις μασχάλες των ρούχων σας.

Ετοιμάστε ένα μείγμα με χυμό λεμονιού και νερό και έπειτα τρίψτε με αυτό τους λεκέδες στις μασχάλες των ρούχων σας. Αν δυσκολεύεστε να τους εξαφανίσετε, χρησιμοποιήστε λίγη πάστα μαγειρικής σόδας και νερού. Τρίψτε τους λεκέδες με το μείγμα και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Ξεπλύνετε καλά, πριν βάλετε το ρούχο στο πλυντήριο.

4. Ψεκάστε μερικές σταγόνες βότκας στα ρούχα που έχουν έντονη μυρωδιά.

Αν δεν προλαβαίνετε να πλύνετε το πουκάμισό σας πριν το φορέσετε, μπορείτε να αφαιρέσετε κάθε είδους μυρωδιές ψεκάζοντάς το με μερικές σταγόνες βότκας. Το αλκοόλ θα εξαφανίσει τα βακτήρια που προκαλούν την έντονη μυρωδιά.

5. Διορθώστε τους λεκέδες από foundation με λίγο αφρό ξυρίσματος.

Αν έχετε λερώσει το γιακά του πουκαμίσου σας με make up, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο αφρό ξυρίσματος και να τον καθαρίσετε ταμποναριστά.

6. Αφαιρέστε έναν λεκέ από κραγιόν με λίγο spray για τα μαλλιά.

Ψεκάστε το ύφασμα με λίγο spray για τα μαλλιά και αφήστε το προϊόν να δράσει για λίγα λεπτά. Έπειτα, καθαρίστε τον λεκέ και στη συνέχεια, πλύντε το ρούχο.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή