Καλοκαιρινή ανανέωση: Τα must-haves για κομψές εμφανίσεις

Καλοκαιρινή ανανέωση: Τα must-haves για κομψές εμφανίσεις

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μέρα που κατεβάσατε τα καλοκαιρινά ρούχα σας από τα πάνω ράφια της ντουλάπας σας, τα χωρίσατε σε στοίβες, κρατήσατε όσα φοράτε και χαρίσατε τα υπόλοιπα. Σκεφτήκατε όμως, πως μπορείτε να εμπλουτίσετε τη γκαρνταρόμπα σας με μερικά κομμάτια που είναι φέτος της μόδας και υπόσχονται να χαρίσουν στα looks σας μία πινελιά ανανέωσης που θα σας φτιάξει τη διάθεση;

Ανακαλύψτε 9 μοντέρνα κομμάτια που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε κάθε εμφάνισή σας κάθε στιγμή της μέρας.

1. Μαγιό με ψηλόμεσο bottom

Αφήστε για λίγο στην άκρη τα μπικίνι και προτιμήστε τα μαγιό σε 50s στιλ που έχουν ψηλόμεσο bottom. Για να κάνετε τη διαφορά μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό σχέδιο για το πάνω και το κάτω μέρος.

2. Gladiator σανδάλια

Αν έχετε βαρεθεί να φοράτε τις καλοκαιρινές σαγιονάρες σας με τα σορτς και τα maxi φορέματά σας, μπορείτε φέτος να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια.

3. Mini φορέματα με στενό το πάνω μέρος και πιο φαρδύ το κάτω

Τα bodycon φορέματα μπορεί να είναι ιδανικά για τις πιο θηλυκές εμφανίσεις σας αλλά αυτή τη χρονιά θα πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τα πιο αέρινα. Διαλέξτε χρώμα ή prints και δημιουργήστε τις πιο πετυχημένες εμφανίσεις.

4. Suede τσάντες

Το suede είναι το υλικό που αντικαθιστά το δέρμα αυτό το καλοκαίρι. Πολλές φορές δείχνει πιο φίνο, ενώ είναι ιδανικό για τις bohemian εμφανίσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή