Πρωινό beauty look: Συμβουλές για να είστε λαμπερή

Πρωινό beauty look: Συμβουλές για να είστε λαμπερή

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να βγούμε από το σπίτι και θέλουμε να βαφτούμε, καλό είναι να χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα προϊόντα για την επιδερμίδα μας. Το πιο σημαντικό όμως είναι, να επιλέγουμε σοφά το μακιγιάζ που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της μέρας. Ανακαλύψτε τι πρέπει να αποφεύγετε στο πρωινό beautylook σας και ανακαλύψτε όλα τα tips που θα σας χαρίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

1.Να φοράτε πάντα αντηλιακό

Βασικός κανόνας που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε.

2. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολύ σκούρες σκιές και eyeliners

Αφήστε το smokey eye look, τις σκουρόχρωμες σκιές και το μαύρο eyeliner για τα βραδινά looks σας. Το πρωί το πρόσωπό σας θα δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό με κρεμώδεις σκιές σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και του μπεζ, αλλά και με eyeliners που το χρώμα τους πλησιάζει στην απόχρωση των ματιών σας.

3. Τα φωτεινά κραγιόν είναι αυτό που χρειάζεστε

Μπορεί με τις nude αποχρώσεις στα χείλη να πετυχαίνετε πάντα τα πιο μοντέρνα beautylooks, αλλά αν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε, χρησιμοποιήστε ένα κραγιόν σε ροδακινί, ροδί, φούξια ή κοραλλί απόχρωση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή