Μelody Gardot: Μοιραία γυναίκα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Νιώθω σαν… τσιγγάνος. Πηγαίνω όπου η μουσική με καλεί», είχε δηλώσει η σαγηνευτική Μelody Gardot σε συνέντευξή της στη βρετανική Τhe Telegraph πριν από τρία χρόνια, με αφορμή την κυκλοφορία του The Absence .

Μelody Gardot: Μοιραία γυναίκα-1

 Παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζει –μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε σε ηλικία 19 ετών, το οποίο την καθήλωσε για 11 μήνες στο κρεβάτι– για εκείνη τη δουλειά είχε περιπλανηθεί μεγάλο διάστημα στις φαβέλες του Ρίο ντε Τζανέιρο, στην Πορτογαλία, το Μαρόκο και τη Χαβάη. Για το πολυαναμενόμενο Currency of Man , το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου (Verve/ Decca Records), ακολούθησε διαφορετική διαδρομή.

 «Κάθε άλμπουμ είναι ένα ταξίδι, και αυτό το συγκεκριμένο κατά κάποιον τρόπο είναι ένα άλμα στο άγνωστο. Αφού πέρασα κάποιο χρόνο στο LA, τα τραγούδια όλα έγιναν για τους ανθρώπους που γνώρισα, ανθρώπους που βίωναν τη ζωή στο περιθώριο». Για το δίσκο αυτό συμπράττει μουσικά με τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Larry Klein και κατευθύνει το δημιουργικό της οίστρο σε πιο ηλεκτρικούς ήχους, καταργώντας τις διακρίσεις ανάμεσα σε jazz, blues και R&B, και επιχειρώντας μια νέα προσέγγιση στη σύνθεση των τραγουδιών. Είναι μια εξερεύνηση, αλλά αισθάνομαι καλά όταν υπάρχει κάτι νέο, ακόμα και αν είναι λίγο περίεργο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή