Τα 5 top beauty looks του καλοκαιριού

Τα 5 top beauty looks του καλοκαιριού

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα beauty looks του καλοκαιριού έχουν χρώμα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Ανακαλύψτε τα 5 top μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσετε αυτή την εποχή.

1. Φορέστε ένα έντονο κραγιόν στα χείλη

Μία έντονη απόχρωση στα χείλη και λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες συνθέτουν το τέλειο καλοκαιρινό beauty look. Δεν χρειάζεστε κάτι περισσότερο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Διαλέξτε ένα κραγιόν σε φωτεινό φούξια, κοραλλί, κόκκινο ή παιχνιδιάρικο ροζ.

2. Δοκιμάστε ένα μολύβι ή eyeliner με χρώμα

Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε στο μακιγιάζ σας τα πιο χρωματιστά μολύβια ματιών. Διαλέξτε ένα μοβ, ανοιχτό μπορντό, πετρόλ ή μπλε και δημιουργήστε τα πιο hot μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Μπορείτε να συνδυάσετε το μοβ μολύβι στα μάτια με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, δημιουργώντας μία αντίθεση, που θυμίζει glam μακιγιάζ των 70’s.

3. Οι έντονες σκιές θα γίνουν το φετίχ σας

Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε μία σκιά σε έντονο πράσινο, κοραλλί ή μπλε ελεκτρίκ. Σίγουρα, είναι extreme επιλογή αλλά το καλοκαίρι θέλει χρώμα, όπως και οι εμφανίσεις σας στις διακοπές σας. Συνδυάστε την έντονη σκιά σας με ένα ματ κραγιόν στη φυσική απόχρωση των χειλιών σας.

4. Glam εμφανίσεις με metallic υφές στα μάτια

Οι μεταλλικές σκιές δημιουργούν ένα glam αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σας. Ειδικά, οι σκιές που περιέχουν πράσινο, πετρόλ ή αποχρώσεις του μπλε κάνουν το βλέμμα σας να δείχνει πολύ εντυπωσιακό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή