6 top συμβουλές για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας

6 top συμβουλές για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν θέλετε να έχετε αψεγάδιαστη, υγιή και λαμπερή επιδερμίδα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω συμβουλές που θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

1. Ώρα να αρχίσετε να πλένετε το πρόσωπό σας και το βράδυ.

Μπορεί να είστε πολύ σχολαστική με τον καθαρισμό του προσώπου σας το πρωί, αλλά πρέπει να κάνετε το ίδιο και το βράδυ πριν κοιμηθείτε. Έτσι, θα απομακρύνετε σκόνη, υπολείμματα μακιγιάζ, νέφος, ιδρώτα. Επιπλέον, καλό είναι να αφαιρέσετε οτιδήποτε εμποδίζει την επιδερμίδα σας να αναπνέει κανονικά. Αυτό θα βοηθήσει στην καθυστέρηση εμφάνισης ρυτίδων ή λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια, αλλά και σε άλλα σημεία του προσώπου.

2. Χρησιμοποιήστε τα μαντηλάκια καθαρισμού.

Αν είστε πολύ κουρασμένη και δεν αντέχετε να πλύνετε το πρόσωπό σας και να εφαρμόσετε όλα τα προϊόντα της beauty routine σας, καλό είναι να καθαρίσετε την επιδερμίδα σας με μαντηλάκια καθαρισμού. Μπορείτε να τα έχετε πάνω στο κομοδίνο σας για ευκολία.

3. Μία καλή απολέπιση είναι σημαντική.

Μία με δύο φορές την εβδομάδα μπορείτε να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν ήπιας απολέπισης που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα σας.

4. Νεανικό βλέμμα με μία μόνο κίνηση.

Καλό είναι να εφαρμόζετε μία κρέμα ματιών με δείκτη αντηλιακής προστασίας καθημερινά. Το δέρμα γύρω από τα μάτια σας είναι πολύ λεπτό και η έκθεση στον ήλιο μπορεί να αυξήσει την εμφάνιση ρυτίδων. Διαλέξτε μία κρέμα ματιών που δεν θα “βαραίνει” την επιδερμίδα σας και δεν θα ερεθίζει τα μάτια σας.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή