Μυστικά ομορφιάς για τέλειο πρωινό μακιγιάζ

Μυστικά ομορφιάς για τέλειο πρωινό μακιγιάζ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακαλύψτε μυστικά για να πετύχετε εύκολα ένα γρήγορο και άψογο beauty look το πρωί που δεν έχετε πολύ χρόνο. Αν προτιμάτε να κοιμηθείτε 10 λεπτά παραπάνω αντί να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να ετοιμαστείτε με την ησυχία σας, τότε σίγουρα ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας κι έτσι πρέπει να σκαρφιστείτε τρόπους για να δημιουργήσετε ένα περιποιημένο μακιγιάζ που θα κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα σε 5 λεπτά.

Τα βασικά καλλυντικά που θα χρειαστείτε είναι ένα make up compact ή μία BB cream που απλώνονται με γρήγορες ταμποναριστές κινήσεις στο πρόσωπο. Έτσι καλύπτετε πιο εύκολα όλη την επιφάνεια.

Συνεχίστε με ένα ρευστό concealer που δεν “βαραίνει” το βλέμμα, δουλεύεται πιο εύκολα και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια λάθους. Όσο περιμένετε να απορροφηθούν από το δέρμα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο σας για να πλύνετε τα δόντια σας με μία οδοντόκρεμα για άμεση λεύκανση και λάμψη.

Στη συνέχεια, περάστε στα μάτια σας μία σκιά στο χρώμα του δέρματος, τελείως φυσική, για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο λάθους και παράλληλα να δημιουργήσει μία ωραία βάση. Για να τονίσετε τα μάτια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λεπτό, σταθερό μολύβι και λίγη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

Τέλος, μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο ροδακινί ή ροζ ρουζ στα μάγουλα, lip balm με λίγο χρώμα στα χείλη και είστε έτοιμη!

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή