Συμβουλές ομορφιάς για ένα φωτεινό μακιγιάζ

Συμβουλές ομορφιάς για ένα φωτεινό μακιγιάζ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως αρκετές φορές έχετε ζηλέψει τα λαμπερά πρόσωπα των celebrities και το πόσο φωτεινά και αψεγάδιαστα δείχνουν στον φακό. Αντιθέτως, κάθε φορά που προσπαθείτε να ακολουθήσετε εσείς την τεχνική του highlighting στο δικό σας πρόσωπο, μάλλον κάτι πηγαίνει στραβά γιατί δείχνει συνεχώς φλατ και ουδέτερο.

Σίγουρα, δεν έχουμε όλες μας τέλεια και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, γι’ αυτό καλό είναι να μην το παρακάνουμε με την ποσότητα των προϊόντων που θα εφαρμόσουμε προκειμένου να πετύχουμε τις γυαλάδες που πιστεύουμε πως θα αποδώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ειδικά, στις περιπτώσεις που το πρόσωπο έχει σημάδια ακμής ή είναι αρκετά θαμπό, το να το φωτίσετε είναι μάλλον λάθος επιλογή, εκτός κι αν γνωρίζετε τα σωστά σημεία στα οποία πρέπει να εφαρμόσεις κάθε προϊόν.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνει κάθε γυναίκα στο μακιγιάζ της είναι να φωτίζει το μέτωπο και τα ζυγωματικά της. Καλό θα είναι να τονίσετε τη γραμμή κάτω από την εξωτερική γωνία των ματιών σας και να συνεχίσετε διαγώνια προς τα πάνω με το προϊόν.

Πολλοί μακιγιέρ φωτίζουν τις εσωτερικές γωνίες των ματιών, όπως και το κόκκαλο της μύτης. Αυτό το τρικ δεν θα φωτίσει μόνο τα μάτια σας, αλλά θα τραβήξει τα βλέμματα από τους μαύρους κύκλους που μπορεί να έχετε κάτω από αυτά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή