Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μεταξένια υφή και συμπυκνωμένη δράση, απαντούν στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, ενυδατικές, αντιγηραντικές, συσφικτικές. Ακόμα λοιπόν και αν το skincare layering δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες σας συνήθειες, δυο-τρεις σταγόνες ορού (serum), που θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα της κρέμας σας, δεν πρέπει να λείπουν από την καθημερινή σας ρουτίνα.

Όλοι έχουν κοινό στόχο: δρουν ενάντια στις τοξίνες του δέρματος, ενδογενείς και εξωγενείς, και ενεργοποιούν το ζωτικό μηχανισμό των κυττάρων, χαρίζοντας άμεση ζωντάνια και λάμψη. Ο κατάλληλος ορός για βαθιά ενυδάτωση μετά τις διακοπές είναι ο Aqualia Thermal της Vichy. Ιδανικός για κάθε τύπο επιδερμίδας και με υφή νέας γενιάς «Quick-Break», που μεταμορφώνεται και γίνεται πιο ρευστή κατά την εφαρμογή, απορροφάται άμεσα, επαναφέροντας την ομοιομορφία και τη φρεσκάδα στο δέρμα. Με διάλυμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 10%, ο αντιγηραντικός ορός Premium της Lierac Paris αποκαθιστά όλα τα σημάδια γήρανσης, προσφέροντας μέγιστη κυτταρική ανανέωση.

Για τις λάτρεις της Darphin, ο νέος Ideal Resource Perfecting Smoothing αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές και τους πόρους, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου. Οι ρυτίδες, οι καφέ κηλίδες, οι κοκκινίλες –άμεσα συνδεδεμένες με τη γήρανση– και η απώλεια σφριγηλότητας εξασθενούν με τη χρήση του αντιγηραντικού ορού ταχείας δράσης Blue Therapy Accelerated της Biotherm, που βελτιώνει την ποιότητα και την εικόνα της επιδερμίδας.

Σχεδιασμένος για να μεταφέρει τα αντιρυτιδικά πεπτίδια ακριβώς εκεί όπου χρειάζεται για να μειώσουν το βάθος και το μήκος των ρυτίδων σε δύο μόλις εβδομάδες, ο ορός σε μορφή τζελ Anti-Aging Rapid Response Booster της La Prairie απλώνεται ομοιόμορφα τονώνοντας την επιδερμίδα και μειώνοντας την εμφάνιση των ατελειών. Η δραστική τεχνολογία κατά των συσσωρευμένων κοκκίων μελανίνης στη σύνθεση του ορού Clearly Corrective Dark Spot Solution της Kiehl’s καταπολεμά άμεσα τις δυσχρωμίες και αποτρέπει το σχηματισμό νέων.

Αν πάλι σας απασχολεί η απώλεια όγκου και δομής, επιλέξτε το ολοκαίνουργιο New Dimension Shape + Fill Expert Serum της Estēe Lauder, που χάρη στην ισχυρή φόρμουλά του συμβάλλει στον αναπροσδιορισμό των γωνιών, την ανόρθωση των ζυγωματικών και τη βελτίωση του περιγράμματος. Τέλος, ο ορός ματιών Dior Capture Totale Eye Serum δεν μπορεί να λείπει από το νεσεσέρ σας. Πλούσια υφή, απλικατέρ διπλής όψης και ένας ενεργός συνδυασμός συστατικών δρουν κατά των ρυτίδων στο «πόδι της χήνας», κατά των μαύρων κύκλων, αλλά και στην αρχιτεκτονική των ματιών, μειώνοντας το μέγεθος της πτυχής των άνω βλεφάρων.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-1

Clearly Corrective Dark Spot Solution, Kiehl’s.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-2

Blue Therapy Accelerated, Biotherm.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-3

Premium Sérum, Lierac Paris, στα φαρμακεία.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-4

Aqualia Thermal Serum, Vichy, στα φαρμακεία.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-5

Anti-Aging Rapid Response Booster, La Prairie.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-6

Capture Totale Eye Serum, Dior

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-7

New Dimension Shape + Fill Expert Serum, Estēe Lauder.

Σε βάθος: Serums για αποτελεσματική περιποίηση της επιδερμίδας σας-8

Ideal Resource Perfecting Smoothing Serum, Darphin, στα φαρμακεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή