ΣΤΙΛ

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi-2104930

Με ιδιαίτερα αισθησιακές νότες, τα νέα αρώµατα απευθύνονται σε γυναίκες κλασικές µε µοντέρνα διάθεση.

JO MALONΕ

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi0

Αφιερωµένο ειδικά στις λάτρεις του βρετανικού οίκου, αποτελεί µια µαγευτική πρόσκληση να ανακαλύψετε τον µποέµ χαρακτήρα (πικάντικο κάρδαµο και γλυκιά µιµόζα) του νέου αρώµατος Mimosa & Cardamom. Ξεχωρίσαµε το κερί της συλλογής, που αφυπνίζει τις αισθήσεις και απελευθερώνει το βαθύ αισθησιασµό σας.

TOM FORD

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi2

Πολύτιµα τριαντάφυλλα, γιασεµί, άνθη πορτοκαλιού και ινδική kulfi (αρχαίο βασιλικό µείγµα που ετοιµαζόταν το 16ο αιώνα για τους αυτοκράτορες της Ινδίας) συνυπάρχουν στο νέο αισθησιακό άρωµα Tom Ford Noir Pour Femme.

YVES SAINT  LAURENT

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi4

Μυρίζοντας το νέο Black Opium EDT αντιλαµβάνεσαι την ανεπανάληπτη παράδοση γοητείας του διάσηµου γαλλικού οίκου. Προσεκτικά επιλεγµένες νότες προκαλούν εθισµό: ο καφές, το αχλάδι, το ροζ πιπέρι και τα λευκά λουλούδια προσδίδουν στο άρωµα τη rock chic φινέτσα που του αρµόζει.

CHLOE

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi6

Μετά τις επιτυχηµένες εκδοχές Chloé Eau de Parfum, L’Eau de Chloé και Roses de Chloé, ο γαλλικός οίκος αποκαλύπτει ένα νέο άρωµα, αυτήν τη φορά µε βάση τα λευκά τριαντάφυλλα: το Chloé Eau de Toilette.

BOTTEGA VENETA

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi8

Εµπνευσµένος από την Ιταλική Ριβιέρα, ο Tomas Maier µαζί µε τη master αρωµατοποιό Daniela Andrier µας παρουσιάζουν τη νέα λουλουδάτη εκδοχή Knot Eau Florale του ιταλικού οίκου Bottega Veneta. Το ρόδο και η παιώνια πρωταγωνιστούν, ενώ πλαισιώνονται από το µανταρίνι, το νερολί και τη λεβάντα.

JIMMY CHOO

nea-aromata-gia-gynaikes-me-monterna-diathesi10

Την αγάπη του για το τολµηρό προβάλλει ο Jimmy Choo στο νέο άρωµα Illicit. Το σµιλεµένο σαν διαµάντι κρυστάλλινο µπουκάλι του φιλοξενεί ένα αισθησιακό µείγµα από τριαντάφυλλο και γιασεµί sambac συνδυασµένο µε µέλι και κεχριµπάρι, µε την υπογραφή της Anne Flipo.

PHOTO: CORBIS/SMARTMAGNA.COM