ΣΤΙΛ

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση

Με ιδιαίτερα αισθησιακές νότες, τα νέα αρώµατα απευθύνονται σε γυναίκες κλασικές µε µοντέρνα διάθεση.

JO MALONΕ

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-1

Αφιερωµένο ειδικά στις λάτρεις του βρετανικού οίκου, αποτελεί µια µαγευτική πρόσκληση να ανακαλύψετε τον µποέµ χαρακτήρα (πικάντικο κάρδαµο και γλυκιά µιµόζα) του νέου αρώµατος Mimosa & Cardamom. Ξεχωρίσαµε το κερί της συλλογής, που αφυπνίζει τις αισθήσεις και απελευθερώνει το βαθύ αισθησιασµό σας.

TOM FORD

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-2

Πολύτιµα τριαντάφυλλα, γιασεµί, άνθη πορτοκαλιού και ινδική kulfi (αρχαίο βασιλικό µείγµα που ετοιµαζόταν το 16ο αιώνα για τους αυτοκράτορες της Ινδίας) συνυπάρχουν στο νέο αισθησιακό άρωµα Tom Ford Noir Pour Femme.

YVES SAINT  LAURENT

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-3

Μυρίζοντας το νέο Black Opium EDT αντιλαµβάνεσαι την ανεπανάληπτη παράδοση γοητείας του διάσηµου γαλλικού οίκου. Προσεκτικά επιλεγµένες νότες προκαλούν εθισµό: ο καφές, το αχλάδι, το ροζ πιπέρι και τα λευκά λουλούδια προσδίδουν στο άρωµα τη rock chic φινέτσα που του αρµόζει.

CHLOE

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-4

Μετά τις επιτυχηµένες εκδοχές Chloé Eau de Parfum, L’Eau de Chloé και Roses de Chloé, ο γαλλικός οίκος αποκαλύπτει ένα νέο άρωµα, αυτήν τη φορά µε βάση τα λευκά τριαντάφυλλα: το Chloé Eau de Toilette.

BOTTEGA VENETA

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-5

Εµπνευσµένος από την Ιταλική Ριβιέρα, ο Tomas Maier µαζί µε τη master αρωµατοποιό Daniela Andrier µας παρουσιάζουν τη νέα λουλουδάτη εκδοχή Knot Eau Florale του ιταλικού οίκου Bottega Veneta. Το ρόδο και η παιώνια πρωταγωνιστούν, ενώ πλαισιώνονται από το µανταρίνι, το νερολί και τη λεβάντα.

JIMMY CHOO

Νέα αρώματα για γυναίκες με μοντέρνα διάθεση-6

Την αγάπη του για το τολµηρό προβάλλει ο Jimmy Choo στο νέο άρωµα Illicit. Το σµιλεµένο σαν διαµάντι κρυστάλλινο µπουκάλι του φιλοξενεί ένα αισθησιακό µείγµα από τριαντάφυλλο και γιασεµί sambac συνδυασµένο µε µέλι και κεχριµπάρι, µε την υπογραφή της Anne Flipo.

PHOTO: CORBIS/SMARTMAGNA.COM