Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προϊόντα που ξεχωρίζουν για τα ευεργετικά συστατικά τους και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας από τις πρώτες εφαρμογές. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στο φαρμακείο.

VICHY

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-1

Τέσσερα αντιγηραντικά δραστικά συστατικά συνυπάρχουν στη σύνθεση της αντιρυτιδικής κρέμας Liftactiv Supreme (για γυναίκες άνω των 40), ενισχύοντας την ικανότητα της επιδερμίδας να αντιστέκεται στις επιπτώσεις του χρόνου από το πρωί έως το βράδυ. Ιδανική και για μικτές επιδερμίδες.

DARPHIN

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-2

Πεπτίδια, φύκια και βότανα συνδυάζονται με το αποκλειστικό σύμπλοκο Celluvie™ στη σύνθεση του ορού Exquisage Beauty Revealing Serum για να αποκαλύψουν μια λαμπερή επιδερμίδα όλο ζωντάνια. Η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα επιστρέφουν, ενώ τα σημάδια της ηλικιακής φθοράς μειώνονται.

LIERAC PARIS

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-3

Η πλούσια υφή και η στοχευμένη δράση της αντιγηραντικής κρέμας ματιών Magnificence Soin Precision Regard εγγυάται άμεση ανανέωση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες, τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Εφαρμόστε πρωί και/ή βράδυ, με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

POWER HEALTH

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-4

Το συμπλήρωμα Hair Tone Nails & Skin της σειράς Classics Platinum Range χαρίζει δύναμη, αντοχή, λάμψη και όγκο στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Μια κάψουλα καθημερινά αρκεί για να δείτε αποτελέσματα.

BIO-OIL

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-5

Ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα με πολλαπλές δράσεις: βελτιώνει ουλές, ραγάδες, δυσχρωμίες, σημάδια γήρανσης και ακμής, χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή του με βιταμίνες Α και Ε, φυσικά έλαια καλέντουλας, χαμομηλιού, δενδρολίβανου και λεβάντας, καθώς και το πατενταρισμένο συστατικό Purcellin OilTM. Κυκλοφορεί σε νέα συσκευασία των 125ml.

BIODERMA

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-6

Τα εργαστήρια της Bioderma δίνουν λύση στην ακμή με τη δερμοκαλλυντική θεραπεία νέας γενιάς Sebium Global. Το μυστικό της βρίσκεται στην καινοτομία Fluidactiv και το αγνό ενεργό συστατικό Bakuchiol, που αποκαθιστά το βιολογικό ρυθμό παραγωγής σμήγματος και σταματά το φαύλο κύκλο της ακμής.

ROGER & GALLETH

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-7

πρακτική συσκευασία (30 ml) του balm Fleur de Figuier είναι ιδανική για το νεσεσέρ σας! Η δροσιστική φυσική του σύνθεση προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη σε χέρια και νύχια, με αναζωογονητικό άρωμα σύκου.

ΚΟΡΡΕΣ

Η σύμμαχος φύση: Καλλυντικά για λάμψη-8

Νέα άφιξη στην αγαπημένη μας σειρά ολικής αντιγήρανσης. Το πλούσιο θρεπτικό λάδι Αctive-Oil συμπληρώνει την γκάμα της Μαύρης Πεύκης συνδυάζοντας τα οφέλη έξι φυσικών ελαίων πλούσιων σε ω-λιπαρά οξέα, με ισχυρά αντιγηραντικά δραστικά συστατικά σε υψηλή συγκέντρωση, συμπεριλαμβανομένου του RWRA (Rapid Wrinkle Repair Action), εκχυλίσματος από μήλα. Η σύσφιξη είναι ορατή από τις πρώτες οκτώ ώρες. Η σύμμαχος φύση Προϊόντα που ξεχωρίζουν για τα ευεργετικά συστατικά τους και αποκαθιστούν τη λάμψη της επιδερμίδας από τις πρώτες εφαρμογές. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στο φαρμακείο.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή