Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αναφορές στην απέριττη πολυτέλεια και την αβίαστη κομψότητα, οι φετινές συλλογές των οίκων αποθεώνουν τη γυναικεία σιλουέτα με ιδιαίτερα θηλυκές υφές, όπως αυτές του Giambattista Valli (τον λατρέψαμε στη φετινή συνεργασία του με τη MAC), συνδυάζοντας nude χρώματα στα χείλη αλλά και σκιές σε edgy μεταλλικές αποχρώσεις  στα μάτι

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-1

Το σταρ προϊόν της σεζόν: Renewal Oil της LA MER! Εμπλουτισμένο με τα θαλάσσια ενεργά συστατικά του MIRACLE BROTH και σχεδιασμένο να μιμείται την υδρολιπιδική δοµή του δέρµατος, το πολυτελές λάδι απορροφάται άμεσα µειώνοντας γραµµές και ρυτίδες, ενώ το φρέσκο άρωμά του τονώνει τις αισθήσεις. Εφαρμόστε στο πρόσωπο ως PRIMER πριν από τον ορό, το βράδυ πριν από την κρέμα ή ακόμα και στο σώμα και τα μαλλιά για έξτρα ενυδάτωση.

Με τον αέρα της couture

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-2

Για άλλη µια φορά η MAC ανακηρύσσεται πρωταγωνίστρια της σεζόν µε τη νέα συλλεκτική collection µακιγιάζ σε συνεργασία µε το σχεδιαστή Giambattista Valli. Γνωστός για την αγάπη του στα floral prints, δηµιούργησε 5 µατ κραγιόν, από παστέλ ροζ µέχρι σκούρο δαµασκηνί, που θα δώσουν νέα διάσταση στα χείλη σας. Κυκλοφορούν τέλη Σεπτεµβρίου.

Φορέστε το

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-3

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-4

Για τρίτη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη πρωτοστατεί στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού µε στόχο την ενηµέρωση, την έγκαιρη διάγνωση και την πρόληψη κατά του καρκίνου του µαστού της Estēe Lauder. Φορά το ροζ βραχιόλι από διπλό φυσικό δέρµα χωρίς χηµικές επεξεργασίες, που παίρνει σχήµα και φέτος από τον ∆ούκα Χατζηδούκα, προτρέποντάς µας να µην παραλείπουµε την ετήσια µαστογραφία. ∆ιατίθεται στα καταστήµατα καλλυντικών στο τέλος Σεπτεµβρίου στην τιµή των 10€.  Σεπτεµβρίου στην τιµή των 10€. 

ΓΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-5

Χάρη στην πολυχρηστικότητά της κερδίζει επάξια µια θέση στο beautycase σας. Σχεδιασµένη από την Παριζιάνα µούσα της Lancôme –αληθινή πηγή έµπνευσης για τις γυναίκες σε όλο τον κόσµο– Caroline de Maigret, κλείνει µέσα της την πεµπτουσία της παρισινής κοµψότητας µε τα απαραίτητα make up εργαλεία της σύγχρονης γυναίκας. Με χαραγµένο το τριαντάφυλλο της Lancôme, η παλέτα-notebook Mes Incontournables de Parisienne θα φωτίσει την επιδερµίδα σας αναδεικνύοντας τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. 4 σκιές µατιών, 1 highlighter, 3 σκιές για τα φρύδια, 1 ρουζ, 2 εξειδικευµένα πινέλα (ένα για τα µάτια, ένα για τα φρύδια) υπόσχονται να σας παρέχουν το πιο κοµψό µακιγιάζ από το πρωί έως το βράδυ!

Τολμήστε

Editor’s Choice: Κορυφαία καλλυντικά-6

Μετά το επιτυχηµένο Modern Muse, το νέο Modern Muse Le Rouge αποκαλύπτει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Ο χυµός του, κατά βάση φρουτώδης – λουλουδάτος – Oriental, κρύβει µέσα του συστατικά όπως τριαντάφυλλο, πιπέρι, σαφρόν, βατόµουρα µαζί µε βανίλια Μαδαγασκάρης, βετιβέρ, µανόλια και γιασεµί, ενώ το signature µπουκάλι του ντύνεται αυτήν τη φορά σε κόκκινο χρώµα. Πρωταγωνίστρια της καµπάνιας, που φέρει την υπογραφή του Jonas Akerlund, η Kendall Jenner.

 

PHOTO: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ/STUDIO VERVE. ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή