Κομψά πανωφόρια για κάθε στιλ

Κομψά πανωφόρια για κάθε στιλ

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τα τζιν και τα δερμάτινα jackets σας να είναι μοντέρνα, άνετα και να συνδυάζονται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, αλλά δεν είναι τα μόνα πανωφόρια που μπορείτε να φορέσετε αυτή την εποχή.

Με μια βόλτα στα μαγαζιά και με μια ματιά στις βιτρίνες και στα ράφια ή στις κρεμάστρες θα ανακαλύψετε κομψές καμπαρντίνες, street parka, φαρδιές ζακέτες, καλοραμμένα σακάκια και αμάνικα jackets που μπορούν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Αν φυσικά, αυτά τα πανωφόρια συνδυάζουν ποιότητα με προσιτές τιμές, τότε δεν έχετε παρά να διαλέξετε το ιδανικό για το στιλ και τη σιλουέτα σας. Μπορείτε να προτιμήσετε μία καμπαρντίνα που θα φορέσετε με cropped υφασμάτινο παντελόνι, πουκάμισο και oxfrod shoes ή να επιλέξετε ένα μοντέρνο parka που συνδυάζεται εύκολα με τις τζιν σαλοπέτες σας, τα girly φορέματά σας ή τις skater φούστες σας. Επιπλέον, μπορείτε να επενδύσετε σε κομψά σακάκια ή μακριά γιλέκα που δένουν με ζώνη στη μέση, μιας και αυτό το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους, αλλά και σε αμάνικα jackets που φοριούνται και με τα αθλητικά ρούχα σας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 φθινοπωρινά πανωφόρια για κάθε στιλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή