Φούτερ: Στιλ στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

Φούτερ: Στιλ στις φθινοπωρινές εμφανίσεις σας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν μέχρι τώρα φορούσατε τα φούτερ σας μόνο στο γυμναστήριο πάνω από φαρδιά t-shirts και κολάν, μάλλον πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα street style looks που προτιμούν τα it girls της μόδας, ώστε να πειστείτε πως μπορείτε να τα εντάξετε και στις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Ένα φούτερ μονόχρωμο ή με prints μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ένα δερμάτινο παντελόνι, μία suede skater φούστα ή ακόμη και με το jersey φόρεμά σας. Επιπλέον, είναι ένα κομμάτι που μπορείτε να φορέσετε πάνω από ένα τζιν ή λευκό πουκάμισο, μία σαλοπέτα ή ένα μακρύ t-shirt προκειμένου να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα layered looks για πρωί και βράδυ.

Διαλέξτε το σχέδιο, τη γραμμή και το χρώμα που ταιριάζει στο στιλ σας και δημιουργήστε στιλάτες εμφανίσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις βόλτες σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κομψό office outfit με υφασμάτινο cropped παντελόνι σε ίσια γραμμή, πουκάμισο σε παστέλ απόχρωση και ένα φούτερ με διακριτικό print ή να συνδυάσετε το αγαπημένο σας κομμάτι σε φαρδιά γραμμή με ένα patterned κολάν, τζιν πουκάμισο και flatforms.

Οι συνδυασμοί που μπορείτε να πετύχετε είναι άπειροι και θα σας δώσουν λύση ακόμη και τις μέρες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε. Ανακαλύψτε εδώ 16 φούτερ για κάθε στιλ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή