Make Up: 5 συμβουλές για να το εφαρμόσετε σωστά

Make Up: 5 συμβουλές για να το εφαρμόσετε σωστά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες φορές το πρόσωπό σας δείχνει θαμπό και το make up σας δεν έχει μεγάλη διάρκεια, γιατί υπάρχει περίπτωση να μην έχετε εφαρμόσει σωστά τα προϊόντα σας. Για να αποφύγετε τέτοιες περιπτώσεις στο μέλλον, μπορείτε να ακολουθήσετε 5 εύκολα tips που θα σας χαρίσουν ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

1. Καθαρίστε καλά το πρόσωπό σας πριν εφαρμόσετε το make up σας.

Καλό είναι να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ με ένα gel καθαρισμού και να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας με μία τονωτική lotion πριν εφαρμόσετε το foundation σας.

2. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας με την ενυδατική σας κρέμα.

Αφού κάνετε έναν σωστό καθαρισμό, πάρτε λίγη κρέμα στα χέρια σας για να την ζεστάνετε ελάχιστα με τις παλάμες σας και στη συνέχεια,  απλώστε τη με κυκλικές κινήσεις σε όλη την περιοχή του προσώπου σας.

3. Εφαρμόστε το foundation σας με το κατάλληλο πινέλο.

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να απλώσετε το make up σας ξεκινώντας από το κέντρο και συνεχίζοντας προς τα έξω. Διαλέξτε με προσοχή την απόχρωση του foundation σας, όπως επίσης και τη σύνθεσή του ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή