4 εύκολα και γρήγορα tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά κάθε στιγμή

4 εύκολα και γρήγορα tips για να έχετε λαμπερά μαλλιά κάθε στιγμή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είτε έχετε ίσια είτε σγουρά μαλλιά, το μυστικό είναι να τα περιποιείστε σωστά για να δείχνουν λαμπερά κάθε στιγμή της μέρας. Η ενυδάτωσή τους όπως και οι θεραπείες που χρειάζονται κατά καιρούς -ειδικά τις περιόδους που τα ταλαιπωρείτε αρκετά- είναι πολύ σημαντικές για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείτε να ακολουθήσετε 4 εύκολα και γρήγορα tips για να δείτε άμεσα διαφορά στην ποιότητά τους.

1. Tip για μαλλιά με κατεστραμμένες άκρες

Αν ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με βαφές, προϊόντα styling και εργαλεία θερμότητας, τότε είναι πιθανό οι άκρες τους να είναι κατεστραμμένες και να χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση. Το προϊόν που θα πρέπει να αποκτήσετε άμεσα είναι ένα conditioner που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εφαρμόστε το στις κατεστραμμένες άκρες και σταδιακά θα δείτε την ποιότητα των μαλλιών σας να αλλάζει.

2. Tip για ίσια μαλλιά

Τα ίσια μαλλιά δείχνουν λαμπερά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά μπορείτε να ενισχύσετε τη λάμψη τους με ένα εύκολο τρικ. Αφού εφαρμόσετε το σαμπουάν και το conditioner, ξεπλύνετε τα για περίπου 3-5 δευτερόλεπτα με παγωμένο νερό. Με αυτό τον τρόπο, το conditioner θα δράσει πιο εύκολα σε όλα τα σημεία της τρίχας και τα μαλλιά σας θα δείχνουν υπέροχα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή