Η American Eagle Outfitters στην Ελλάδα

Η American Eagle Outfitters στην Ελλάδα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αμερικανική φίρμα νεανικής ένδυσης American Eagle Outfitters (ΑΕΟ), ήρθε στην Ελλάδα με τον όμιλο Notos Com Holdings. Το πρώτο κατάστημα 550μ2, άνοιξε  την 1 Οκτωβρίου στο The Mall Athens

H American Eagle Outfitters ιδρύθηκε το 1977 στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας, πόλη όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρίας. Επιπλέον, η ΑΕΟ έχει σχεδιαστικό γραφείο στη Νέα Υόρκη.

Η American Eagle Outfitters στην Ελλάδα-1
Η American Eagle Outfitters στην Ελλάδα-2
Η American Eagle Outfitters στην Ελλάδα-3

Η American Eagle Outfitters είναι ένα brand που ξεχωρίζει για τα επιδέξια επεξεργασμένα, υψηλής ποιότητας jeans της. Η συλλογή, ανδρική & γυναικεία  περιλαμβάνει graphic T-shirts, accessories, πανωφόρια, υποδήματα και άλλα πολλά, εστιάζοντας σε καταναλωτές 15-35 χρόνων. Ρούχα που ταιριάζουν άνετα στη ζωή εκείνων που τα φορούν. Μοδάτα. Casual. Προσιτά. Ρούχα που είναι cool χωρίς να προσπαθήσουν πολύ γι’αυτό.

Στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο, το νέο κατάστημα ΑΕΟ με την πλήρη συλλογή, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 στην ωραιότερη γωνιά του THE MALL ATHENS. 

 

www.americaneagle.gr

www.facebook.com/americaneaglegr

www.instagram.com/americaneaglegr

http://www.notoscom.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή