4 μοντέρνα φθινοπωρινά χτενίσματα

4 μοντέρνα φθινοπωρινά χτενίσματα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν μέρες που προτιμάτε να έχετε  τα μαλλιά σας κάτω, ενώ κάποιες άλλες φριζάρουν τόσο πολύ από την υγρασία ή είναι τόσο ταλαιπωρημένα που είναι προτιμότερο να τα πιάσετε ψηλά. Ανακαλύψτε 4 μοντέρνα και εύκολα χτενίσματα που μπορείτε να φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά:

1. Κομψός χαμηλός κότσος

Το αρχικό βήμα είναι να φτιάξετε μία χαμηλή πλεξούδα που θα δέσετε στο τελείωμά της με ένα λαστιχάκι. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άλλο ένα στην αρχή της πλεξούδας. Στη συνέχεια, τυλίξτε τη φτιάχνοντας έναν χαλαρό, χαμηλό κότσο που θα στερεώσετε με μερικά τσιμπιδάκια. Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το χτένισμά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα spray ή λακ για μέτριο κράτημα.

2. Διπλή αλογοουρά

Είναι το χτένισμα που θα χαρίσει extra μήκος και όγκο στα μαλλιά σας. Τραβήξτε τα μισά μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε τα με ένα λαστιχάκι. Χτενίστε πολύ καλά όσα έχετε αφήσει κάτω και στη συνέχεια, μαζέψτε τα κι αυτά με ένα λαστιχάκι. Ουσιαστικά, θα έχουν δημιουργηθεί δύο αλογοουρές με διαφορά ύψους. Κρεπάρετε την πάνω αλογοουρά με το λεπτό χτενάκι  για να δώσετε όγκο στο χτένισμά σας και να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας πιο μακριάς αλογοουράς. Με λίγη λακ θα “κλειδώσετε” το αποτέλεσμα.

3. Μοντέρνος ατημέλητος κότσος

Ένα εύκολο χτένισμα που θα πετύχετε μέσα σε λίγα λεπτά. Τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε τα σε μία ψηλή αλογοουρά. Στη συνέχεια, τυλίξτε τη γύρω από τη βάση της και δημιουργήστε έναν ατημέλητο κότσο. Στερεώστε τον με μερικά τσιμπιδάκια. Χρησιμοποιήστε την πίσω πλευρά της λεπτής χτένας σας για να ανασηκώσει ελάχιστα τις πάνω τούφες και ολοκληρώστε το hair look σας με μία στέκα ή ένα μαντήλι.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή