Κραγιόν: Tips για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

Κραγιόν: Tips για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κραγιόν σας το έχετε πάντα μαζί σας, καθώς μερικές πινελιές από την αγαπημένη σας απόχρωση αρκούν για να σας φτιάξουν τη διάθεση. Τον τελευταίο καιρό όμως έχετε παρατηρήσει πως τα χείλη σας δεν δείχνουν τόσο λαμπερά και καλοσχηματισμένα όσο περνάει η ώρα. Μήπως δεν ακολουθείτε τα σωστά βήματα για να έχει το κραγιόν σας μεγάλη διάρκεια; Ανακαλύψτε 5 εύκολα τρικς για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα:

1. Δοκιμάστε φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις.

Μπορεί οι nude τόνοι να έχουν την τιμητική τους και αυτό το φθινόπωρο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν μεγάλη διάρκεια και πρέπει να τους ανανεώνετε συνεχώς. Γι’ αυτό μπορείτε να δοκιμάσετε φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου, του φούξια ή του ροδακινί, όπως και σκούρα μπορντό ή καφέ κραγιόν.

2. Η ενυδάτωση των χειλιών σας παίζει σημαντικό ρόλο.

Προετοιμάστε τα χείλη σας πριν εφαρμόσετε το κραγιόν σας, ενυδατώνοντάς τα με ένα lip balm ή λίγη βαζελίνη. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να κάνετε μία mini απολέπιση αν δεν είναι απολύτως απαλά και έχουν αρκετά πετσάκια που θα επισκιάσουν το αποτέλεσμα.

3. Εφαρμόστε το κραγιόν χωρίς πινελάκι.

Μπορεί να κάνει πιο εύκολη την εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη σας, αλλά με το πινελάκι θα χρησιμοποιήσετε μικρότερη ποσότητα κι έτσι το αποτέλεσμα θα διαρκέσει λιγότερο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή