Δημιουργήστε ένα τέλειο smokey eye look σε 5 βήματα

Δημιουργήστε ένα τέλειο smokey eye look σε 5 βήματα

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες φορές έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks για τις εμφανίσεις σας, ενώ κάποιες άλλες προτιμάτε να φορέσετε μόνο το nude κραγιόν σας και να εφαρμόσετεμία ή δύο στρώσεις από την αγαπημένη σας μάσκαρα.

Όταν, λοιπόν, θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις και να τονίσετε τα μάτια σας, αυτό που συνήθως δοκιμάζετε είναι ένα smokey eye look που τους δίνει την κατάλληλη ένταση. Ανακαλύψτε 5 εύκολα και γρήγορα βήματα για να δημιουργήσετε ένα τέλειο smokey eye look:

1. Εφαρμόστε ένα κρεμώδες concealer στο καπάκι του ματιού σας για να δημιουργήσετε μία λεία βάση για τη σκιά που θα χρησιμοποιήσετε.

2. Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο ή γκρι μολύβι για να σχεδιάσετε την πάνω γραμμή του βλεφάρου, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού, καταλήγοντας στην εξωτερική. Στη συνέχεια, σχεδιάστε και τη γραμμή στις κάτω βλεφαρίδες. Μόλις τελειώσετε με το μολύβι, χρησιμοποιήστε μία μπατονέτα ή ένα λεπτό πινελάκι για να κάνετε πιο έντονες τις γραμμές.

3. Ώρα να εφαρμόσετε τη σκιά σας. Διαλέξτε μία καφέ, μία γκρι ή μία σκούρα πράσινη σκιά και τοποθετήστε αρκετή ποσότητα στο καπάκι του ματιού. Απλώστε τη καλά και προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα σημεία που έχετε περάσει το μολύβι σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή