4 μυστικά για γρήγορο κα λαμπερό μακιγιάζ

4 μυστικά για γρήγορο κα λαμπερό μακιγιάζ

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, μπορείτε να κάνεις θαύματα. Τι γίνεται όμως, όταν θέλετε να κάνετε τη διαφορά αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας; Εκείνες τις φορές, λοιπόν, καλό είναι να γνωρίζετε μερικά χρήσιμα και εύκολα τρικς που θα σας χαρίσουν ένα εντυπωσιακό beauty look.

1. Σχεδιάστε σωστά τα φρύδια σας

Με ένα λεπτό πινελάκι και μία σκιά στην απόχρωση των φρυδιών σας -ή έναν τόνο πιο ανοιχτή- ή με ένα ειδικό μολύβι “γεμίστε” τα κενά και δημιουργήστε ένα φυσικό αποτέλεσμα που θα δείχνει περιποιημένο. Μην πατήσετε πολύ το μολύβι, γιατί τα φρύδια σας μπορεί να δείχνουν πολύ έντονα.

2. Κάντε τα χείλη σας να δείχνουν πιο έντονα

Τα μολύβια για τα χείλη κάνουν θαύματα και λειτουργούν όπως το primer που χρησιμοποιείτε πριν το foundation σας. Δημιουργήστε την τέλεια βάση για να απλώσετε το κραγιόν σας και τα χείλη σας να δείχνουν υπέροχα και λαμπερά. Διαλέξτε μία απόχρωση που ταιριάζει σε εκείνη των χειλιών σας ή προτιμήστε έναν τόνο πιο σκούρο. Προσπαθήστε να απλώσετε το μολύβι σας σωστά για να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

3. Τονίστε σωστά τα ζυγωματικά σας

Διαλέξτε ένα ρουζ ροδακινί ή ένα απαλό ροζ για να απλώσετε στα ζυγωματικά σας. Εφαρμόστε το προϊόν με το κατάλληλο πινέλο μετακινώντας το διαγώνια στα μάγουλά σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή