7 συνήθειες που χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

7 συνήθειες που χαρίζουν τέλεια επιδερμίδα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν μέρες που το πρόσωπό σας δείχνει υπέροχο και λαμπερό και δεν χρειάζεστε κανένα άλλο προϊόν παρά μόνο την ενυδατική σας. Τι γίνεται όμως, τις φορές που η επιδερμίδα σας είναι αφυδατωμένη, δείχνει θαμπή και ταλαιπωρημένη; Μήπως δεν ακολουθείτε πιστά όλα τα βήματα της σωστής beauty routine, που σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά προσπερνάς τα πιο σημαντικά; Ανακαλύψτε τις 7 συνήθειες που ακολουθούν γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα:

1. Σωστό προϊόν καθαρισμού

Μην αγοράζετε κάθε φορά το πρώτο προϊόν που θα βρείτε μπροστά σας στα καταστήματα καλλυντικών, στα φαρμακεία ή σε σούπερ μάρκετ. Διαλέξτε το κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σας και φροντίστε να το εφαρμόζετε πρωί και βράδυ.

2.Ενυδάτωση της επιδερμίδα πρωί και βράδυ

Οι καλύτερες στιγμές για να εφαρμόσετε την ενυδατική σας κρέμα είναι αμέσως μετά το ντους και ακριβώς πριν πέσετε για ύπνο. Προσπαθήστε να αποφύγετε προϊόντα με βαριά σύνθεση ή άρωμα.

3. Καθαρή επιδερμίδα

Μπορεί να ξεφεύγει από την προσοχή σας, αλλά ίσως ακουμπάτε το πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας περισσότερες φορές μέσα στη μέρα απ’ όσες νομίζατε. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο προσεκτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι εύκολο να μεταφέρετε βακτήρια στο πρόσωπό σας.

4. Τα απαραίτητα καλλυντικά

Είναι σίγουρο πως δεν βοηθάτε ιδιαιτέρως την επιδερμίδα σας όταν την παραφορτώνετε με άπειρα προϊόντα, για αυτό οι γυναίκες με αψεγάδιαστη επιδερμίδα δεν κυκλοφορούν με ένα νεσεσέρ γεμάτο καλλυντικά, αλλά προτιμούν να έχουν μαζί τους μόνο τα απαραίτητα.

5. Αντηλιακό

Είτε βρέχει είτε έχει ηλιοφάνεια, οι γυναίκες με τέλεια επιδερμίδα δεν φεύγουν από το σπίτι χωρίς να έχουν εφαρμόσει το αντηλιακό τους. Διαλέγουν το κατάλληλο για την επιδερμίδα τους και το έχουν πάντα μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή