8 μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

8 μυστικά για τέλειες βλεφαρίδες

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχετε αδυναμία στις λαμπερές και μακριές βλεφαρίδες κι έτσι πάντα αναζητάτε το θαυματουργό προϊόν, που θα σας χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε επιπλέον 8 μυστικά για να έχετε πάντα τέλειες βλεφαρίδες:  

1. Ενυδατώστε τις βλεφαρίδες σας με ειδικά λαδάκια ή serums. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να τις ενισχύσετε. Εφαρμόστε το προϊόν στις ρίζες των βλεφαρίδων σας το βράδυ πριν κοιμηθείτε και το πρωί θα δείχνουν λαμπερές και μακριές.

2. Δοκιμάστε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρά σας. Είναι πιθανό, αν ακολουθήσετε την ανάποδη διαδικασία να κολλήσει η περισσότερη μάσκαρα πάνω στο ψαλιδάκι.

3. Δοκιμάστε να θερμάνετε το ψαλιδάκι των βλεφαρίδων με το πιστολάκι σας. Το συγκεκριμένο τρικ θα σας βοηθήσει να τις κάνετε πιο εύκολα καμπυλωτές, ενώ το σχήμα τους θα διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

4. Χρησιμοποιήστε δύο φορές το ψαλιδάκι σας, αλλά όχι περισσότερες, γιατί το αποτέλεσμα ίσως δεν δείχνει τόσο κολακευτικό.

5. Μία μάσκαρα που ενυδατώνει είναι το ιδανικό προϊόν για τις βλεφαρίδες σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή