15 κομμάτια για τέλειο layered look

15 κομμάτια για τέλειο layered look

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αυτόν τον καιρό δεν μπορείτε να είστε καθόλου σίγουρη για τις στιλιστικές σας επιλογές κι έτσι τις περισσότερες μέρες βγαίνετε από το σπίτι με τα λάθος παπούτσια, με το λάθος πανωφόρι ή ακόμη χειρότερα με κοντομάνικο τις μέρες που αρχίζει να βρέχει και να φυσάει υπερβολικά.

Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε, αφού υπάρχει λύση να ντυθείτε όπως αρμόζει στην εποχή. Το μυστικό είναι να συνδυάσετε τα σωστά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, για να πετύχετε καλόγουστα και περιποημένα layered looks, μιας και είναι τα ιδανικά για τον αλλοπρόσαλλο καιρό του φθινοπώρου.

Δοκιμάστε, λοιπόν, να δημιουργήσετε στρώσεις που θα σας διευκολύνουν είτε έχει συννεφιά είτε έχει λιακάδα. Προτιμήστε κομμάτια σχετικά λεπτά, όπως κλασικά t-shirts, τζιν πουκάμισα, φούτερ ή ελαφριά μάλλινα πουλόβερ και ευκολοφόρετα πανωφόρια, όπως δερμάτινα ή τζιν jackets, καμπαρντίνες ή poncho. Μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή, ένα πουκάμισο και ένα σακάκι ή τη τζιν σαλοπέτα σας με t-shirt, φούτερ με φερμουάρ και jacket. Ολοκληρώστε κάθε look σας με μποτάκια ή sneakers και δημιουργηστε μοντέρνες εμφανίσεις για κάθε ώρα της μέρας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 κομμάτια για τέλεια layered looks.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή