Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόρμουλες που ενώνονται, υφές που αλληλοσυμπληρώνονται και προηγμένη τεχνολογία συνθέτουν ένα ανάλαφρο και άμεσι αποτέλεσμα για την επιδερμίδα. —Αποκλειστικά στο φαρμακείο

1 | LIERAC PARIS

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-1

Μια σύνθεση που θα γίνει αμέσως ένα με την επιδερμίδα σας. Ο εντατικός ορός Re-Lifting της σειράς Liftissime, με πολλαπλές δράσεις, προσδίδει άμεσο αποτέλεσμα 3D lifting, το προφίλ του προσώπου επανασχεδιάζεται, οι όγκοι εξισορροπούνται και οι «εγκατεστημένες» ρυτίδες λειαίνονται. Τη stretch υφή του συμπληρώνει ένα διακριτικό άρωμα από λευκά λουλούδια, άγρια μούρα και σανδαλόξυλο.  

2 | POWER HEALTH

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-2

Το συμπλήρωμα διατροφής Caviar Beauty Formula με μαύρο χαβιάρι, υδρολυμένο κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες A, C, βιοτίνη, δρα πολλαπλά – συμβάλλει στο σχηματισμό του κολλαγόνου, ενώ χάρη στην αντιοξειδωτική δράση του αντιμετωπίζει τα σημάδια του χρόνου προσφέροντας λάμψη και νεανικότητα.

3 | ROGER & GALLET

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-3

Ονειρευτείτε το δικό σας παραμύθι με την ντελικάτη ισορροπία τριαντάφυλλου, μανταρινιού, κεχριμπαριού, παιώνιας και αμυγδαλέλαιου. Σε μια παστέλ travel size συσκευασία, η απαλά αρωματισμένη σύνθεση του σαπουνιού Rose τυλίγει την επιδερμίδα σας προσφέροντας απολαυστική χαλάρωση.

4 | DARPHIN

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-4

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα των οκτώ ελαίων (jojoba, macadamia, avocado, olive, sunflower, cranberry seed, date seed), η βελούδινη κρέμα-έλαιο νυκτός 8-Flower Nectar Oil Cream ανανεώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την απαλή, λεία και ελαστική. Το μυστικό για άριστη εφαρμογή: σχηματίστε το νούμερο οκτώ με τις άκρες των δακτύλων σας στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-5

 

5 | ΚΟΡΡΕΣ

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-6

Το μεγαλύτερο όπλο σας για αυτόν το χειμώνα είναι τα λαμπερά μάτια. Αναδείξτε τα με τις πολλαπλές αποχρώσεις της νέας παλέτας Black Volcanic Minerals/ Eyeshadow Palettes (Earthy Bronze), χρησιμοποιώντας εκείνες με το σατινέ τελείωμα για να μεγαλώσετε το βλέμμα και τις πιο ιριδίζουσες ως highlighter για περισσότερη λάμψη.

6 | VICHY

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-7

Ιδανικό προϊόν για όσους ταλαιπωρούνται από αφυδάτωση. Σε σωληνάριο των 40ml, η Aqualia Thermal Tube ενυδατώνει την επιδερμίδα και λειαίνει την επιφάνειά της χαρίζοντάς της ελαστικότητα και λάμψη χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της – υαλουρονικό οξύ, aquabioryl (σάκχαρο φυτικής προέλευσης) και λ-Carrageenans (εκχυλίσματα κόκκινου φυκιού).

7 | LA ROCHE-POSAY

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-8

Το γαλάκτωμα σώματος Lipikar Baume AP+ καταπραΰνει άμεσα το ευαίσθητο, πολύ ξηρό δέρμα ενεργοποιώντας τις φυσικές του άμυνες απέναντι σε ερεθισμούς και κνησμό, και παράλληλα ενυδατώνει εντατικά αναπληρώνοντας τα λιπίδια. Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα στα ρούχα μετά την εφαρμογή.

8 | BEPANTHOL

Ομορφιά: Aπαραίτητος σταθμός-9

Το σαμπουάν Bepanthol είναι η λύση για εσάς που αναζητάτε ένα προϊόν που θα περιποιηθεί σε βάθος τα λιπαρά μαλλιά σας. Με βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5 και φυταντριόλη, ρυθμίζει το σμήγμα και επαναφέρει το φυσιολογικό pH στην τρίχα, ενώ η απαλή υφή του φροντίζει το τριχωτό σε καθημερινή βάση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή