Ποιος φοβάται το σινιόν

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ψηλός κότσος-αλογοουρά του 2015 είναι chic, έχει χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν περνά απαρατήρητος. Τον είδαμε στα catwalks του ιταλικού οίκου Prada να συνοδεύει τα εμπνευσμένα από τα ’90s ρούχα του, συνδυασμένος με μπαρέτες-κοσμήματα  – που φέρνουν στο νου την αγάπη της Miuccia Prada στα αξεσουάρ της δεκαετίας του ’80, όταν πρωτοξεκίνησε. Ακόμα κι αν σας φαίνεται υπερβολικός για τις πρωινές εμφανίσεις, μη φοβηθείτε να τον δοκιμάσετε για τα βραδινά σας looks. Εφαρμόστε αφρό σε νωπά μαλλιά και στεγνώστε τα αναδεικνύοντας όσο γίνεται περισσότερο το φυσικό τους όγκο. Όταν στεγνώσουν καλά, μαζέψτε τα με τα δάχτυλα (όχι με τη βούρτσα), κάντε μια αλογοουρά και φέρτε τις άκρες της στο πλάι του αυτιού. Συνδυάστε το χτένισμα με το ανάλογο outfit.

 

TOP KNOT

Ποιος φοβάται το σινιόν-1

Ο κότσος στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με απόλυτα λείο και περιποιημένο το πίσω μέρος του μπορεί να «απογειώσει» και την πιο κλασική, αυστηρή εμφάνιση. Το επιβεβαιώνει ο Marc Jacobs.

MESSY BUNS

Ποιος φοβάται το σινιόν-2

Η επιμελώς ατημέλητη κομψότητα κέρδισε την ψήφο εμπιστοσύνης του Altuzarra. Μη χρησιμοποιήσετε σίδερο ισιώματος, αφήνοντας το φυσικό σας σπαστό να αναδείξει την εμφάνισή σας από το πρωί ως το βράδυ. 

TWISTED

Ποιος φοβάται το σινιόν-3

Τραβηγμένο sleek στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, που καταλήγει σε ανάλαφρο στριφογυριστό σινιόν: η κίνηση  επιτήδευσης με την οποία ξεχώρισαν τα μοντέλα στα ντεφιλέ του οίκου Isabel Marant.

SEXY ’90s

Ποιος φοβάται το σινιόν-4

 Δυο τρεις τούφες στο μπροστινό μέρος του προσώπου είναι ό,τι χρειάζεστε για να δώσετε ’90s αέρα σε ένα χαμηλό σινιόν. Ο Giorgio Armani υπαγορεύει μία από τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν.

Ποιος φοβάται το σινιόν-5

1 |  Έλαιο για όγκο Elixir Ultime, Kérastase, στα κομμωτήρια.

Ποιος φοβάται το σινιόν-6

2 | Σπρέι για λάμψη Eimi Sugar Lift, Wella Professionals, στα κομμωτήρια.

Ποιος φοβάται το σινιόν-7

3 | Κρέμα εντατικής θρέψης Phytokératine Extrême Crème, Phyto, σε επιλεγμένα φαρμακεία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή