Τέλειο περίγραμμα χειλιών με 6 top προϊόντα

Τέλειο περίγραμμα χειλιών με 6 top προϊόντα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μυστικό για να δείχνουν τα χείλη σας υπέροχα κάθε στιγμή και το κραγιόν σας να έχει μεγάλη διάρκεια, είναι ένα μολύβι σε φυσική απόχρωση ή σε έναν τόνο που ταιριάζει με το κραγιόν σας.

Ένα μολύβι χειλιών αποτελεί την τέλεια βάση για το μακιγιάζ σας και θα σας χαρίσει “επαγγελματικό” αποτέλεσμα που θα κρατήσει για ώρες. Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα, που πρέπει να ακολουθήσετε. Διαλέξτε το κατάλληλο προϊόν μετά από μία καλή έρευνα αγοράς και έπειτα φροντίστε να το εφαρμόσετε σωστά.

Ξεκινήστε τραβώντας μία γραμμή από την αριστερή γωνία των χειλιών σας προς το κέντρο και άλλη μία από τη δεξιά γωνία, αλλά προσπαθήστε να μην είναι πολύ παχιές, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό και καλόγουστο.

Ανακαλύψτε εδώ 6 top προϊόντα που μπορείτε να εφαρμόσετε πριν φορέσετε το κραγιόν σας, για να τονίσετε το περίγραμμα και στη συνέχεια, τα χείλη σας  να δείχνουν υπέροχα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή