Φιλία: Πως θα κρατήσει για πάντα;

Φιλία: Πως θα κρατήσει για πάντα;

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσπαθείς εδώ και καιρό να κανονίσεις έναν καφέ, ένα κρασί, ένα θέατρο με τις φίλες σου, αλλά τα προγράμματα σας είναι διαφορετικά, όπως και οι υποχρεώσεις σας. Η συνάντηση της Πέμπτης μεταφέρεται την επόμενη Δευτέρα, της Δευτέρας στο Σάββατο της επόμενης εβδομάδας και πάει λέγοντας. Οι εποχές περνάνε και μαζί τους, οι ευκαιρίες σας να βρεθείτε για μία ώρα, που θα έχετε τη δυνατότητα να πείτε νέα εβδομάδων, ίσως και μηνών. Αλλά και αυτό σου αρκεί. Το προτιμάς απ’ το να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους.

Λένε πως όσο περνάνε τα χρόνια οι φίλοι γίνονται γνωστοί και οι γνωστοί εξαφανίζονται… Ίσως έχουν δίκιο! Είναι πιθανό όμως, όσοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο, να μην έκαναν όσα περνούσαν από το χέρι τους, για να κρατήσουν ζωντανή μια σχέση. Το πιο σημαντικό είναι να μην εξαφανίζεσαι και να μη δίνεις το στίγμα σου μόνο σε γιορτές ή γενέθλια.

Νομίζω πως είναι στο χέρι σου να κρατήσεις μια φιλία που σε γεμίζει, σε ανανεώνει, σου φτιάχνει τη διάθεση! Μπορείς φυσικά, να ακολουθήσεις 5 εύκολες ιδέες, που θα σου χαρίσουν μία πολυπόθητη ώρα για έναν καφέ με τις φίλες σου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή