Φθινοπωρινά φορέματα για stylish εμφανίσεις

Φθινοπωρινά φορέματα για stylish εμφανίσεις

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το αγαπημένο σας τζιν και με τα υφασμάτινα παντελόνια σας νιώθετε πάντα στιλάτη και άνετη. Τίποτα όμως, δεν συγκρίνεται με ένα κομψό φόρεμα, που μπορεί να αναδείξει κάθε πρωινή, απογευματινή ή βραδινή εμφάνισή σας.

Ειδικά, αυτή την εποχή που αρχίσατε να φοράτε ξανά τα φορέματά σας με τα καλσόν σας ή με κάλτσες πάνω από το γόνατο, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά σύνολα για κάθε στιγμή της μέρας. Η ποικιλία σε χρώματα, σχέδια και γραμμές είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε σίγουρα, το φόρεμα που ταιριάζει στο στιλ σας και κολακεύει τη σιλουέτα σας.

Διαλέξτε μαύρα oversized φορέματα που θα φορέσετε με ζωνή στη μέση, χρωματιστά καρό ή floral, εκρού ή ταμπά με suede λεπτομέρειες, μπορντό ή σκουρόχρωμα πράσινα που έχουν φέτος την τιμητική τους ή προτιμήστε ένα τζιν με κουμπιά ή με φερμουάρ. Στις βιτρίνες και στις κρεμάστρες των καταστημάτων θα ανακαλύψετε τα πιο μοντέρνα και classy σχέδια, που μπορείτε να συνδυάσετε είτε με τα αγαπημένα σας ankle boots είτε με μπαλαρίνες, oxford shoes ή over the knee μπότες. Προσθέστε στο σύνολό σας ένα κομψό πανωφόρι και ένα ή δύο statement αξεσουάρ και θα έχετε πετύχει μέσα σε λίγα λεπτά μία εξαιρετική εμφάνιση.

Ανακαλύψτε εδώ 18 στιλάτα φορέματα που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε αυτή την εποχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή