Πανωφόρια για glam chic γιορτινές εμφανίσεις

Πανωφόρια για glam chic γιορτινές εμφανίσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την περασμένη χρονιά μπορεί να τρέχατε μέχρι τελευταία στιγμή για να ανακαλύψετε τα κατάλληλα κομμάτια για το τέλειο γιορτινό formal look σας, φέτος όμως αποφασίσατε να οργανωθείτε κι έτσι αγοράσατε από νωρίς το μαύρο δαντελένιο φόρεμα που σας “έκλεισε το μάτι” στη βιτρίνα του αγαπημένου σας μαγαζιού.

Αυτό που απομένει είναι να διαλέξετε το ιδανικό πανωφόρι που θα συνδυάσετε με το φόρεμα ή την ολόσωμη φόρμα σας, καθώς είναι ίσως και το πιο δύσκολο από τα κομμάτια του γιορτινού outfit σας. Κι αυτό, γιατί πρέπει να φροντίσετε να διαλέξετε το κατάλληλο μήκος, στιλ και γραμμή που θα ταιριάζει στο σύνολό σας.

Μια καλή ιδέα είναι να επιλέξετε ένα glam συνθετικό γούνινο παλτό σε μαύρο ή κάποια άλλη απόχρωση, ένα κομψό παλτό ή ένα πιο rock δερμάτινο jacket. Αυτά τα τρία πανωφόρια θα σας χαρίσουν τις πιο στιλάτες γιορτινές εμφανίσεις, που εύκολα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή