Chic ‘n’ cozy ζακέτες για ζεστές και στιλάτες γιορτές

Chic ‘n’ cozy ζακέτες για ζεστές και στιλάτες γιορτές

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριές, κοντές, χνουδωτές, με κρόσσια, κουμπιά, φερμουάρ, με περίτεχνες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή έντονα χρώματα, οι ζακέτες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα σας κομμάτια κι επιλέγετε να τις φοράτε στα περισσότερα σύνολά σας αυτή την εποχή.

Μπορεί να έχετε πολλά πουλόβερ στα ράφια της ντουλάπας σας, αλλά η αλήθεια είναι πως έχετε αδυναμία στις ζακέτες σας, καθώς φοριούνται κάθε στιγμή της μέρας και συνδυάζονται με πολλά διαφορετικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Τις φοράτε με τις mini φούστες, τα printed πουκάμισά σας και τα οπάκ καλσόν σας, πάνω από τα σοφιστικέ ή girly φορέματά σας ή δημιουργείτε τα τέλεια layered looks κάθε φορά που τις συνδυάζετε με t-shirts, πουκάμισα, φούτερ και τις κάπες ή τα jackets σας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 μοντέρνες, αλλά και πιο κλασικές ζακέτες που μπορείτε να φορέσετε αυτή την εποχή για να πετύχετε τους πιο στιλάτους συνδυασμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή