Στιλάτα τσαντάκια για glam εμφανίσεις

Στιλάτα τσαντάκια για glam εμφανίσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαλέγετε φόρεμα ή παντελόνι και πουκάμισο, γόβες ή ankle boots, παλτό ή μακρύ σακάκι και την ώρα που ψάχνετε να βρείτε το τσαντάκι που θα συμπληρώσει με στιλ το βραδινό look σας, συνειδητοποιείτε πως εκείνο που είχατε τόσες μέρες στο μυαλό σας δεν ταιριάζει καθόλου με τα ρούχα σας. Το παθαίνετε σχεδόν κάθε χρονιά και γι’ αυτό φέτος σκέφτεστε να είστε προετοιμασμένη από νωρίς.

Σχεδιάστε, λοιπόν, μια βόλτα στα μαγαζιά και ανακαλύψτε ένα τέλειο μικρό τσαντάκι, φάκελο ή clutch, που θα βάλει την τελική πινελιά στο λαμπερό σύνολό σας. Η ποικιλία τους σε σχέδια, μεγέθη, χρώματα και υφές, είναι μεγάλη κι έτσι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε το ιδανικό για το στιλ σας και το ντύσιμό σας.

Επιλέξτε κάτι πιο κλασικό σε μαύρο χρώμα, ενώ αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με την επιλογή σας, μπορείτε να προτιμήσετε ένα clutch με πούλιες, βελούδο ή δερμάτινες λεπτομέρειες.

Ανακαλύψτε εδώ 18 τσαντάκια που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή