Editor’s Choice: Αρώματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή. 

 

Editor’s Choice: Αρώματα-1

Το νέο άρωμα Lady Emblem της Montblanc μάς αποπλανεί με το μυστηριώδες μείγμα του –τριαντάφυλλο, λίτσι, κομμένο γρασίδι, ροζ πιπέρι, γιασεμί Sambac– αλλά και την αισθησιακή πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του, Lesly Masson.

 

Editor’s Choice: Αρώματα-2

To εμβληματικό άρωμα Sì του Giorgio Armani, σε συλλεκτική έκδοση, τυλίγει με ένα ψέκασμα το σώμα και η γοητεία αποτυπώνεται σε κάθε σας κίνηση!

 

Παιχνίδι Αποπλάνησης

Editor’s Choice: Αρώματα-3

Μυστηριώδες και αυθόρμητο, το Extatic του Balmain είναι  ένα αισθησιακό άρωμα που θα σας απελευθερώσει. Οι νότες ορχιδέας και γιασεμιού το κάνουν εκλεπτυσμένο, ενώ οι νότες τριαντάφυλλου και αχλαδιού δίνουν ζωντάνια.

Editor’s Choice: Αρώματα-4

Όπως οι δημιουργίες της Miuccia Prada για τον ιταλικό οίκο φλερτάρουν με τη γυναικεία σιλουέτα, το πρώτο άρωμα του οίκου κάνει ακριβώς αυτό. Το μπλε καπιτονέ μπουκάλι του αρώματος Miu –εμπνευσμένο από τη ματλασέ υπογραφή του ομώνυμου οίκου– κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ το αρωματικό του μείγμα είναι γεμάτο αντιθέσεις: lily of the valley, γιασεμί, τριαντάφυλλο με πατσουλί και akigalawood.

 

PHOTO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΑΤΟΣ. PRODUCT STYLING: ΛΑΜΠΡΟΣ ΛΙΟΣΑΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή