The insider: Τόνια Βασιλοπούλου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πλούσια εμπειρία στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, η Τόνια Βασιλοπούλου συγκέντρωσε εικόνες από ταξίδια καθώς και ιδιαίτερες προτάσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο, αρχικά στο blog της, το οποίο ονόμασε «Suite Home». Διευθύντρια marketing του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, της οικογενειακής της επιχείρησης, καθώς και του Paradise Lifestyle Hotel στην Άνδρο, το 2009 δημιούργησε ένα πρότυπο ξενοδοχειακό project, ανακαινίζοντας διαμερίσματα στο Παρίσι, τη Μύκονο και το Σεν Μόριτζ, για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας.

The insider: Τόνια Βασιλοπούλου-1

Το λεύκωμα «Suite Home Escape», το οποίο υπογράφει η ίδια και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Φερενίκη, αποτελεί ένα ιδιαίτερο travel guide με επιλεγμένους προορισμούς που ξεχωρίζουν για την πολιτιστική τους κληρονομιά, καθώς και ξενοδοχεία με χαρακτηριστικά τη μοναδικότητα, το design, την αισθητική, την αυθεντικότητα, τις υπηρεσίες και τη θέση τους. Ταξιδεύοντας νοερά τον αναγνώστη μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που περιλαμβάνεται στις 216 σελίδες του, κάθε πρόταση συνοδεύεται από χρήσιμες πληροφορίες για τους επίδοξους επισκέπτες. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς του Elpida Youth, της νεοσύστατης επιτροπής που λειτουργεί στο πλαίσιο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

 

PHOTO: ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή