Τζιν παντελόνια για κάθε στιλ

Τζιν παντελόνια για κάθε στιλ

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί τις μέρες που έχετε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστείτε, να ψάχνετε με τις ώρες στη ντουλάπα σας για να βρείτε το τέλειο outfit για το γραφείο ή τις βόλτες σας, αλλά όσες φορές ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας και προτιμάτε κάτι ευκολοφόρετο, διαλέγετε σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σας τζιν.

Τα παντελόνια που έχει κάθε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της, θα τα βρείτε σε πολλά διαφορετικά στιλ, χρώματα, γραμμές και σχέδια. Boyfriend, skinny, bootcut, cropped, καμπάνα, σε ίσια γραμμή, με σκισίματα ή με διακοσμητικές λεπτομέρειες, είναι μερικές από τις επιλογές σας.

Ανακαλύψτε το ιδανικό denim παντελόνι για το κλασικό ή μοντέρνο ντύσιμό σας και συνδυάστε το με πουκάμισα, πουλόβερ, tops και στιλάτα πανωφόρια. Προσθέστε ένα ζευγάρι γόβες, sneakers, μπαλαρίνες ή ankle boots ανάλογα με το στιλ που θέλετε να πετύχετε και δημιουργήστε ξεχωριστές εμφανίσεις για πρωί και βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή