Οι 3 στιλάτες τσάντες που θα κρατήσετε αυτή τη χρονιά

Οι 3 στιλάτες τσάντες που θα κρατήσετε αυτή τη χρονιά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν σκέφτεστε να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας για τη νέα χρονιά και έχετε ήδη διαλέξει ρούχα και παπούτσια, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά και στις τσάντες που θα πρωταγωνιστήσουν στα looks μας το 2016. Ειδικά, αν έχετε αδυναμία σε ένα τέτοιο αξεσουάρ, με χαρά θα προσθέσετε τα νέα κομμάτια στη συλλογή σας. Τρεις τσάντες θα μας απασχολήσουν φέτος και το σίγουρο είναι πως θα συμπληρώσουν με στιλ κάθε πρωινό και βραδινό σύνολό μας.

1. Τσάντες-πουγκιά

Θα τις θυμάστε σίγουρα, από την περσινή σεζόν. Απ’ ότι φαίνεται ήρθαν για να μείνουν, καθώς δίνουν στιλ σε κάθε εμφάνισή μας. Είναι άνετες, στιλάτες, πρακτικές και η ποικιλία τους είναι μεγάλη. Διαλέξτε τη τσάντα που ταιριάζει σε κάθε ντύσιμό σας, δημιουργώντας τα πιο chic σύνολα.

2. Camera bags

Μοιάζουν με κομψή θήκη φωτογραφικής μηχανής, είναι καλοσχεδιασμένα, συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και χωράνε όλα όσα χρειάζεται να έχει μια γυναίκα στη τσάντα της.

3. Mini bags

Τα mini τσαντάκια ανήκουν στα hot trends της νέας χρονιάς. Τα είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Chanel και Gucci, ενώ τα σχέδια και τα χρώματά τους είναι ποικίλα. Διαλέξτε μονόχρωμα για τις πιο σοφιστικέ εμφανίσεις σας και τα πιο πολύχρωμα για κάθε μοντέρνο look σας.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή