Take a Chance: Δροσερές και λουλουδάτες νότες σε ένα άρωμα

Take a Chance: Δροσερές και λουλουδάτες νότες σε ένα άρωμα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Coco Chanel πίστευε πως «οι ευκαιρίες δίνονται σ’ αυτούς που ξέρουν να τις αναγνωρίζουν». Η ίδια αξιοποίησε στη ζωή της πολλές, και ο οίκος που φέρει το όνομά της δημιουργεί διαρκώς καινούριες, πιστός στο όραμα της Mademoiselle. Μια τέτοια «ευκαιρία» ήταν το «τυχερό» άρωμα Chance, που λανσαρίστηκε το 2003, για να ακολουθήσουν το Chance Eau Fraîche το 2007 και το Chanel Chance EauTendre το 2010.

Η τελευταία προσθήκη στην αρωματική οικογένεια είναι το γεμάτο ενέργεια λουλουδάτο Chanel Chance Eau Vive, μια έμπνευση του κορυφαίου αρωματοποιού Olivier Polge. Επιλέγοντας το γκρέιπφρουτ ως κυρίαρχο συστατικό –όπως και στην κλασική εκδοχή του αρώματος– αλλά και το σανγκουίνι, το γιασεμί, το white musk (επίσης με σημαντικό ρόλο στην οικογένεια Chance), το βετιβέρ, τον κέδρο και την ίριδα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μείγμα ευφάνταστο, δυναμικό, θηλυκό και αισιόδοξο.

Η ουσία του εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο στο διαφημιστικό φιλμάκι με την υπογραφή του ταλαντούχου σκηνοθέτη Jean-Paul Goude. Παιχνιδιάρικο και γεμάτο νεανική ενέργεια, ακολουθεί την πορεία μιας αποφασισμένης κοπέλας που επιθυμεί να ενσωματωθεί στην ομάδα bowling των κοριτσιών του Chance και βάζει τα δυνατά της για να το καταφέρει. Τη βλέπουμε να αρπάζει την ευκαιρία που της δίνεται και να κάνει strike με το άρωμα Chance Eau Vive στη θέση της μπάλας. Και το αποτέλεσμα… απόλυτη επιτυχία!

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή