Γλυπτική προσώπου

3' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον περασμένο Ιούνιο ταξιδέψαμε με την Estēe Lauder στο Λονδίνο, με αφορμή το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας σειράς περιποίησης New Dimension. Δεν είχα καταλάβει πόσο καινοτόμα ήταν η νέα τεχνολογία που ενσωματώνουν τα προϊόντα της, μέχρι που φτάσαμε στην Alison Jacques Gallery, όπου έγινε η παρουσίαση, η οποία με βοήθησε να αντιληφθώ τη φιλοσοφία της. Πρόκειται για μια επαναστατική σειρά που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες βλέπουν τον εαυτό τους. Η Dr. NadinePernodet, Vice President, Skin Biology Research & Bio Actives, R&D της μάρκας, μας εξήγησε ότι «γνωρίζαμε πως η δομή της επιδερμίδας τη βοηθά να δείχνει νεανική, χαρίζοντάς της πυκνότητα και ορίζοντας το περίγραμμά της, αλλά χάρη στη νέα μας έρευνα ξέρουμε πια ότι είναι σημαντικό να βελτιώσουμε συγχρόνως τον όγκο του δέρματος, ώστε να επιτύχουμε μια πραγματική μεταμόρφωση». 

Πιστέψτε με, αυτό ακριβώς κάνουν τα προϊόντα New Dimension της Estēe Lauder – όπως αποδεικνύει η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας, Eva Mendes, και όπως διαπίστωσα και η ίδια αφότου τα δοκίμασα στο πρόσωπό μου. Ξεκίνησα από το σταρ προϊόν της σειράς, New Dimension Shape + Fill Expert Serum, και μετά από μερικές μέρες συστηματικής χρήσης είδα τι ακριβώς πετυχαίνει: η επιδερμίδα μου ανανεώθηκε και «γέμισε», ανακτώντας όγκο, δομή και τονισμένο περίγραμμα, ορατό απ’ όλες τις γωνίες. Η πολυδιάστατη δράση του μου κέντρισε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να μάθω κάποια πράγματα παραπάνω γι’ αυτήν τη νέα τεχνολογία. Η τεχνολογία «shaping» βοηθά στη βελτίωση του όγκου μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων της επιφάνειας του δέρματος, ενισχύοντας τους φυσικούς παράγοντες που προσφέρουν θρέψη και όγκο, όπως το υαλουρονικό οξύ, η φιλαγκρίνη και τα λιπίδια. Παράλληλα, η σύνθεση προ-κολλαγόνου βοηθά στην ανάκτηση της ορατής πυκνότητας του δέρματος, ενώ συγχρόνως ενισχύει τη φυσική του δυνατότητα να υποστηρίζει τη δομή του, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται πιο πυκνό, σφριγηλό, ανορθωμένο και με καλοσχηματισμένο περίγραμμα. Τέλος, η φόρμουλα του ορού λειτουργεί μεταξύ των πολλαπλών στρωμάτων της επιφάνειας του δέρματος, υποστηρίζοντας τις βασικές πρωτεΐνες που προωθούν τη φυσική δυνατότητά του για ανόρθωση και ελαστικότητα εκ των έσω. Ισχυροί ενισχυτικοί παράγοντες βοηθούν στην υποστήριξη των φυσικών πρωτεϊνών του, της ελαστίνης και της πρωτεΐνης fibronectin. Η δική μου πρόταση είναι να τον εφαρμόζετε σε καθαρή επιδερμίδα, πριν από την ενυδατική σας κρέμα, και να μην ξεχνάτε το αντηλιακό σας. 

Γλυπτική προσώπου-1

Δεύτερο στη σειρά προς δοκιμή ήταν το New Dimension Expert Liquid Tape. Φανταστείτε μια «υγρή αυτοκόλλητη ταινία» που συσφίγγει και τονίζει τις περιοχές του προσώπου που το χρειάζονται – επάνω από τα ζυγωματικά προς τον κρόταφο και γύρω από τα μάτια.

Γλυπτική προσώπου-2

Στοχευμένη σύνθεση σύσφιξης New Dimension Expert Liquid Tape.

Γλυπτική προσώπου-3

Παλέτα διαμόρφωσης προσώπου New Dimension Shape + Sculpt Face Kit. 

Γλυπτική προσώπου-4

Κιτ διαμόρφωσης ματιών New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit. 

 

Δύο προϊόντα μακιγιάζ συμπληρώνουν τη νέα σειρά. Η «έξυπνη» παλέτα NewDimensionShape + Sculpt Face Kit συνδυάζει δύο κρεμώδεις αποχρώσεις που σμιλεύουν το πρόσωπο. Η ανοιχτόχρωμη τονίζει τα ζυγωματικά, τα φρύδια και τη μύτη, φωτίζοντας το κέντρο του προσώπου, ενώ η σκουρόχρωμη «κόβει», λεπταίνοντας και σμιλεύοντας, για να δώσει έμφαση στα σημεία κάτω από τα ζυγωματικά και να δημιουργήσει σκιές όπου επιθυμείτε. Η τριπλή παλέτα New Dimension Shape + Sculpt Eye Kit θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το ιδανικό σχήμα στα μάτια. Με τη Smoothing Base προετοιμάζετε τα βλέφαρα, με το Contour Shade προσδιορίζετε το σχήμα που θέλετε να δώσετε, ενώ με τη Highlighter Cream τα τονίζετε. 

Τα εργαστήρια της Estēe Lauder, όμως, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και στην έρευνα καταναλωτών, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά την προηγμένη Neuroscience Testing (Νευροεπιστήμη) –που μετρά τις φυσιολογικές και συναισθηματικές αντιδράσεις, και έχει χρησιμοποιηθεί για να κατανοηθούν οι αντιδράσεις των ατόμων μέσα από τις διεργασίες του εγκεφάλου και του νευρικού τους συστήματος– προκειμένου να μετρήσει τις αντιδράσεις γυναικών που χρησιμοποίησαν τον ορό New Dimension Shape + Fill Expert Serum. Το αποτέλεσμα; Το 91% των συμμετεχόντων ένιωσαν θετική αλλαγή μετά τη χρήση του και αισθάνθηκαν ενθουσιασμένες με την εμφάνισή τους! 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή