Το fashion trend της άνοιξης: 15 μοντέρνες mini bags για όλες τις ώρες

Το fashion trend της άνοιξης: 15 μοντέρνες mini bags για όλες τις ώρες

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι κομψές, σχεδόν μικροσκοπικές, τετράγωνες και αποτελούν ένα από τα hot trends στις τσάντες για αυτή τη σεζόν. Οι mini bags χωράνε όλα όσα χρειάζεται να έχει μια γυναίκα κάθε στιγμή μέσα στη τσάντα της και είναι ένα από τα πιο άνετα και chic κομμάτια της συλλογής σας.

Αν είχατε πάντα αδυναμία στις μεγάλες handbags, που χωράνε σχεδόν όλα σας τα υπάρχοντα και στις πρακτικές backpacks, που δεν κουράζουν ποτέ τα χέρια και τους ώμους σας, ίσως δυσκολευτείτε στην αρχή μέχρι να συνηθίσετε το μέγεθος της νέας σας mini bag. Επειδή όμως στην πορεία θα τις βρείτε απολύτως άνετες και στιλάτες, μάλλον πρέπει να τους δώσετε μία ευκαιρία. Είναι σίγουρο πως με τον καιρό δεν θα θέλετε να τις αποχωριστείτε.

Η ποικιλία τους σε χρώματα, σχέδια και τιμές είναι μεγάλη κι έτσι θα βρείτε την ιδανική για το στιλ σας. Προτιμήστε μία ουδέτερη απόχρωση, αν το ντύσιμό σας είναι πιο κλασικό ή σοφιστικέ ή διαλέξτε έναν φωτεινό τόνο του ροζ, του κόκκινου, του μπλε ή του κίτρινου, αν δεν φοβάστε να πειραματίζεστε με τα looks σας.

Ανακαλύψτε εδώ 15 χαριτωμένες mini bags. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή