Η δύναμη της σιγουριάς

2' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τι διαφέρει η θεραπευτική δερματολογία από την απλή αισθητική προσέγγιση στα προβλήματα του δέρματος; Στην 33 Derma Clinic, τις απαντήσεις τις δίνει το ίδιο το περιβάλλον, η αίσθηση ότι εισέρχεσαι σε έναν κόσμο βαθιάς γνώσης, όπου η φροντίδα ξεπερνά την εφήμερη εμπειρία, για να σε μυήσει στο βασίλειο της διάγνωσης, της πρόληψης και της αντιγήρανσης. Από τη μεγάλη γκάμα χημικών peelings που προσφέρει η κλινική, εκείνα της αμερικανικής εταιρείας glō προτείνονται για θεραπείες δερμοαπόξεσης με εντυπωσιακά αποτελέσματα λάμψης, χωρίς τραυματισμούς ή αφυδάτωση, που συχνά συνοδεύουν ανάλογα sessions. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα ενεργά φυτικά ένζυμα (πεπτίδια, ρετινοειδή και αυξητικούς παράγοντες) στη σύνθεση των προϊόντων glō που, ενώ απολεπίζουν, την ίδια ώρα καταπραΰνουν και βοηθούν το δέρμα να αναπλαστεί. Για όσες βιάζονται να δουν το πρόσωπό τους να λάμπει, η δερματολόγος Ευγενία Καλογεροπούλου προτείνει το glō Flower Enzyme Peel, με εκχυλίσματα ιβίσκου, κολοκύθας και passion flower. Αυτά τα φυτικά ένζυμα, σε συνδυασμό με ήπια οργανικά οξέα, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και αναζωογονούν την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο, όπως και κάθε άλλο της glō, ολοκληρώνεται με μια επανορθωτική μάσκα και μια συνεδρία φωτοθεραπείας, η οποία κατευνάζει τυχόν κοκκινίλες, αλλά και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Στην ίδια κλινική, μόλις έφτασαν τα μοναδικά φαρμακοκαλλυντικά της SkinCeuticals, μιας εταιρείας που πρωτοπορεί παγκοσμίως στην έρευνα πάνω στα αντιοξειδωτικά, προτείνοντας δραστικές συνθέσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν εκ των έσω την υγεία του δέρματος.

―Για περισσότερες πληροφορίες και για να τα δοκιμάσετε επικοινωνήστε στο 210 6451910 ή στο [email protected].

 

Η δύναμη της σιγουριάς-1
Η δύναμη της σιγουριάς-2

Εκτός από την προηγμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, τα SkinCeuticals αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης παρέχουν επίσης αντιγηραντικά οφέλη. 

 

ΠΡΟΛΗΨΗ, ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 H SkinCeuticals, πρωτοπόρος στα φαρμακοκαλλυντικά με την τεχνολογία της αυθεντικής, τοπικά χορηγούμενης βιταμίνης C, ιδρύθηκε το 1997 από μία ομάδα Αμερικανών δερματολόγων και επιστημόνων, υπό την καθοδήγηση του δρ. Sheldon R. Pinnell. Τα προϊόντα της, που είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα, αξιοποιούν έρευνες δεκαετιών και στηρίζονται σε τρεις βασικές αρχές: Πρόληψη των πρώιμων σημαδιών γήρανσης λόγω της οξείδωσης που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες (UV ακτινοβολία, ρύπανση, κάπνισμα, στρες), διόρθωση των ορατών σημαδιών γήρανσης και προστασία από τις βλάβες λόγω έκθεσης στη UV ακτινοβολία. Στόχος τους είναι η βελτίωση της υγείας του δέρματος με τη βοήθεια της υψηλής δραστικότητας των συνθέσεών τους, οι οποίες αποτελούνται από καθαρής μορφής ενεργά συστατικά, που διεισδύουν αποδεδειγμένα στο δέρμα. Δοκιμάσαμε τα αντιοξειδωτικά τοπικής χρήσης της σειράς στο ιατρείο της δρ. Λίας Παπαδαυίδ, MD, PhD, όπου μας επισήμαναν ότι ρόλος του δέρματος είναι να προστατεύει το σώμα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ως εκ τούτου, για να είναι ένα αντιοξειδωτικό αποτελεσματικό, πρέπει να μπορέσει να το διαπεράσει και να διεισδύσει στο εσωτερικό του. Η SkinCeuticals ανακάλυψε ότι μόνο τέσσερα συστατικά το καταφέρνουν: η Βιταμίνη C, η Βιταμίνη Ε, το φερουλικό οξύ και η φλορετίνη, που αποδεδειγμένα εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και προάγουν τη φυσική επανόρθωση του δέρματος το βράδυ. Παράλληλα, ενισχύουν την άμυνά του, διευκολύνοντας την αυτοΐαση.

—Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 210 6422565, [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή