Ένας θησαυρός

2' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ότι η μαύρη τρούφα εκτός από εκλεκτό έδεσμα θα ήταν και ένα από τα πλέον αποτελεσματικά δώρα της φύσης στην ομορφιά δεν θα το γνωρίζαμε, αν η Estée Lauder δεν φρόντιζε να την αναλύσει και να δεσμεύσει τις θαυματουργές ιδιότητές της. Με μοχλό την εξέλιξη της τεχνολογίας, μετά από πολυετείς έρευνες κατάφερε να εντρυφήσει στα μυστικά του λεγόμενου «διαμαντιού μαύρης τρούφας» (Black Diamond Truffle), ενός σπανιότατου είδους που ενδημεί στη νοτιοδυτική Γαλλία, βαθιά στη γη, κάτω από τα κλαδιά των μεγαλοπρεπών δέντρων βελανιδιάς, και το εκχύλισμά του διαθέτει ισχυρές ενεργειακές ιδιότητες. Αυτές δεσμεύτηκαν έξυπνα στις πιο πολύτιμες συνθέσεις φροντίδας του δέρματος στα προϊόντα της σειράς Re-Nutriv Ultimate Diamond: την κρέμα Re-Nutriv Ultimate Diamond Sculpting/ Refinishing Dual Infusion, την κρέμα Transformative Energy Crème και την ολοκαίνουρια σύνθεση για τα μάτια Transformative Energy Eye Crème. Η πρώτη αποτελείται από δύο φιαλίδια, το περιεχόμενο των οποίων χρησιμοποιείται συνδυαστικά.

Ένας θησαυρός-1

Φωτεινό βλέμμα και αψεγάδιαστη επιδερμίδα, με μία μόνο κίνηση καθημερινά: τη χρήση της πιο πολύτιμης σειράς ομορφιάς που έχει δημιουργηθεί ποτέ, της Re-Nutriv Ultimate Diamond. 

Ένας θησαυρός-2

Το φιαλίδιο της Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Sculpting/Refinishing Dual Infusion περιέχει έναν αποτελεσματικό συνδυασμό φύσης και τεχνολογίας.

 

Το χρυσό περιέχει το αποκλειστικό εκχύλισμα μαύρης τρούφας, που εξασφαλίζει σφριγηλότερο δέρμα και ανάγλυφο με ομαλό περίγραμμα εντυπωσιακά νεότερο, χάρη στην προώθηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Περιέχει επίσης εξευγενισμένο χρυσό Κ24, που σε συνδυασμό με άλλους αντιερεθιστικούς παράγοντες ηρεμεί και καταπραΰνει. Στο πλατινένιο φιαλίδιο, ισχυρά συστατικά προσφέρουν το απόλυτο φινίρισμα, συμβάλλοντας στην εξάλειψη των ατελειών, ενώ τα μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας και τα οπτικά στοιχεία φωτεινότητας συμπληρώνουν τη φυσική λάμψη. Παράλληλα, οι νέες πατενταρισμένες τεχνολογίες διατήρησης της νεότητας (youth sustaining technologies) υποστηρίζουν τη φυσική ενεργοποίηση του γονιδίου SIRT-6* των κυττάρων του δέρματος, ενός από τα ισχυρότερα γονίδια μακροζωίας.  Όλα αυτά, φυσικά, περιλαμβάνονται στην Transformative Energy Crème, που ενισχύει το νεανικό περίγραμμα, αλλά και στη νέα Transformative Energy Eye Crème, που απαλύνει τα σημάδια του χρόνου στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, εξαφανίζει τις ατέλειες και τα σημάδια κόπωσης και δίνει στο δέρμα μοναδική λάμψη, ανάλογη των πολύτιμων συστατικών που τη συνθέτουν. Το φτιαγμένο από κράμα χρυσού (ειδικά για τη Re-Nutriv) περιστροφικό απλικατέρ συμβάλλει στη διέγερση της επιδερμίδας αυξάνοντας τη μικροκυκλοφορία στην περιοχή, ενώ δημιουργεί μια μοναδική αίσθηση απόλυτης περιποίησης. Επιπλέον, το λεπτό άρωμα των δύο προϊόντων κάνει τη χρήση τους απολαυστική, αφού χαλαρώνει τις αισθήσεις και αυξάνει το συναίσθημα ευφορίας που αισθάνεται μια γυναίκα όταν αντικρίζει στον καθρέφτη το πρόσωπό της νεανικό και φωτεινό.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή