Μολύβι χειλιών: Μυστικά για να το εφαρμόσετε σωστά

Μολύβι χειλιών: Μυστικά για να το εφαρμόσετε σωστά

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και έχετε μέσα στο νεσεσέρ σου αρκετά μολύβια χειλιών για να σχεδιάζετε ένα εντυπωσιακό περίγραμμα που θα σας χαρίζει ένα σχεδόν επαγγελματικό αποτέλεσμα, η αλήθεια είναι πως δεν είστε σίγουρη αν τα χρησιμοποιείτε όπως θα έπρεπε.

Επιπλέον, όσο περνούν τα χρόνια, τα μολύβια χειλιών γίνονται ακόμη πιο εύκολα στη χρήση τους κι έτσι μπορείτε να δοκιμάσετε να τα εφαρμόζετε σχεδόν με κλειστά μάτια! Το πιο σημαντικό λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, είναι ίσως το ότι δημιουργούν ένα αρκετά “σκληρό” περίγραμμα που δείχνει ψεύτικο και επιτηδευμένο. Επίσης, λανθασμένα, χρησιμοποιούν πιο σκουρόχρωμα μολύβια χειλιών από το χρώμα του κραγιόν τους κι έτσι η αντίθεση δεν είναι πολύ πετυχημένη. Το μυστικό για να διορθώσετε το συγκεκριμένο λάθος είναι να προσπαθήσετε να επιλέξετε ένα χρώμα σχεδόν ίδιο με του κραγιόν σας.

Για να χρησιμοποιήσετε σωστά το μολύβι σας, καλό είναι να σχηματίσετε το περίγραμμα και στη συνέχεια, να απλώσετε με ένα πινελάκι το χρώμα του μολυβιού σας σε όλη την επιφάνεια των χειλιών. Έτσι, θα γίνει η κατάλληλη βάση για το κραγιόν σας που θα απλωθεί ακόμη πιο εύκολα.

Εξίσου σημαντικό, που θα σας βοηθήσει αρκετά είναι πως τα νέα μολύβια χειλιών είναι αρκετά μαλακά κι έτσι εφαρμόζονται πολύ πιο εύκολα και σωστά.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή