Beauty tips: Τέλειο μακιγιάζ μέσα σε 3 λεπτά

Beauty tips: Τέλειο μακιγιάζ μέσα σε 3 λεπτά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνήθως δεν έχετε όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ σας κι έτσι καταλήγετε σχεδόν πάντα να εφαρμόζετε μόνο το foundation και το concealer σας, λίγη μάσκαρα και ένα από τα αγαπημένα σας κραγιόν.

Αν όμως ξέρατε ότι μέσα σε 3 λεπτά μπορείτε να πετύχετε ένα εντυπωσιακό beauty look με μερικές εύκολες κινήσεις, δεν θα το δοκιμάζατε; Ανακαλύψτε τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν ένα πετυχημένο και μοντέρνο αποτέλεσμα:

1. Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι ματιών σε έντονο χρώμα

Ένα έξυπνο κόλπο είναι να τονίσετε τα μάτια σας για να δείχνετε υπέροχη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν όμως, το μπλε ελεκτρίκ – για παράδειγμα-σας φαίνεται έντονο για το γραφείο, μπορείτε να το κρατήσετε για τη βραδινή σας βόλτα κι έτσι για το πρωί να επιλέξετε μία παστέλ απόχρωση.

2. Προτιμήστε ένα ματ κραγιόν

Εφαρμόζοντας ένα primer χειλιών πριν το ματ κραγιόν σας, το μακιγιάζ σας θα κρατήσει για ώρες. Επιπλέον, αν θέλετε να πετύχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε κι ένα μολύβι για το περίγραμμα.

3. Το λευκό μολύβι φωτίζει σωστά τα μάτια σας

Μπορείτε να το έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας και να το χρησιμοποιείτε, όταν θέλετε να τονίσετε τα μάτια σας σε ένα σχετικά φυσικό beauty look. Εφαρμόστε το στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και στην αρχή του κάθε βλεφάρου.

 

Διαβάστε περισσότερα στο JOY

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή