Editor’s Choice: Με άρωμα άνοιξης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιθυμίες, εμμονές και ολοκαίνουρια προϊόντα.  Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα αυτή την εποχή.

 

Από την couture, με αγάπη

Editor’s Choice: Με άρωμα άνοιξης-1

H Maria Grazia Chiuri και ο Pierpaolo Piccioli παρουσιάζουν το νέο άρωμα Valentino Donna, εμπνευσμένο από τη μαγνητική ατμόσφαιρα της Ρώμης και την απρόβλεπτη φύση της σημερινής γυναίκας. Με πρωταγωνίστρια της καμπάνιας τη νεαρή ηθοποιό Àstrid Bergès-Frisbey, το άρωμα συμπυκνώνει μυρωδιές από τριαντάφυλλο, περγαμόντο, πατσουλί και βανίλια.

 

Μια μόνο σταγόνα

Editor’s Choice: Με άρωμα άνοιξης-2

Αυτό που χαρακτηρίζει την Aromatologic είναι οι κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες και οι πολυτελείς συσκευασίες της. Φέτος, παρουσιάζει μια συλλογή από δεκαπέντε Perfume Oil Fragrances, που ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε perfume essence και τις συνθέσεις των  αρωμάτων χωρίς οινόπνευμα, νερό ή άλλα  πρόσθετα χημικά φίλτρα. www.aromatologic.gr

 

Βελούδινη υφή

Editor’s Choice: Με άρωμα άνοιξης-3

Διακοσμημένο με καρδούλες που αιωρούνται, με άρωμα από άνθος βαμβακιού, το αφρόλουτρο Be Atomic Bath Bubble Bath & Shower Gel της Sephora χαλαρώνει τις αισθήσεις. Θα ξετρελαθείτε με τη βελούδινη υφή του.

 

Photo: Χρήστος Σιάτος

Product Styling: Λάμπρος Λιοσάτος 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή